09.06.2018.

09:18

Foto:

Vesti

(FOTO) SAD SE VIDI KO STOJI IZA PROTESTA ZBOG CENE BENZINA! Trula opozicija na sve načine pokušava da IZAZOVE HAOS U SRBIJI!

Razlog za ovaj protest navodno je visoka cena benzina, ali je više nego očigledno da iza svega stoji politika, odnosno pokušaji da se u zemlji izazove haos.

O tome možda najbolje svedoči činjenica da nasilnici nisu propuštali čak ni vozila Hitne pomoći i drugih nadležnih organa.

Dok su siledžije zadržavale majku sa bebom na +35 i kola Hitne pomoći u kojima je bio životno ugrožen čovek, pripadnici tajkunske opozicije, očigleni organizatori ovoga, fotografisali su se i hvalili time na društvenim mrežama.

- Sve čestitke Srbiji koja je danas stala i blokirala saobraćaj u mnogim mestima. Pokazali smo da se ne mirimo sa propašću i bahatošću ove vlasti. To je prvi korak. Dajmo im vruću jesen za pamćenje. Neka se zagrcnu na pokradenim milionima narodnih para - napisao je Borko Stefanović.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BAHATI DIVLJACI maltretirali majku s bebom na +35, NISU JE PUSTILI DA PROĐE BLOKADU! Kakve to veze ima s cenom benzina!?!

(FOTO/VIDEO) U AMERICI BI ZBOG OVOGA BILI UHAPŠENI! Nekoliko desetina nasilnika sprečavalo hiljade ljudi da se kreću ulicama!

(VIDEO) PREVRŠILI SVAKU MERU! Neodgovorni protestanti BLOKIRALI PUT VOZILU HITNE POMOĆI NA SLAVIJI I UGROZILI ŽIVOT PACIJENTA!

Tagovi: