14.06.2018.

08:53

Foto:

Vesti

SAD SAMI PLAĆAJTE KAZNE! HUŠKALI GRAĐANE DA BLOKIRAJU ULICE I PUTEVE PA IH OSTAVILI NA CEDILU!

Koliko su bahati i bezobrazni Vuk Jeremić, Saša Janković i Dragan Đilas, pokazuje i sinoćnji tvit Saše Jankovića.

Naime, prebogati Vuk Jeremić, Dragan Đilas i, onaj koji je više od decenije primao ogromnu lovu od države Srbije, Saša Janković, nedeljama su palili Srbiju i pozivali na izazivanje haosa i blokade puteva i to samo zato što su želeli da kazne narod što ih ne voli.

Pri tom je prebogati Vuk Jeremić, akter jedne od vodećih kriminalno-političkih afera u svetu, građane palio iz sunčane Verone, gde je "punio baterije". A Saša Janković je baterije punio kod svojih novih sponzora u sunčanoj Makedoniji, na Ohridskom jezeru.

I dok su se "momci" sunčali, slali su zapaljive poruke, pozivali na haos, slali svoje ljude da vode iracionalnu pobunu. A onda, onda se desilo da je pravna država počela da reaguje, da stižu kazne zbog blokada koje su izazvale materijalnu stetu, a oni koji su bili huskani od strane Jeremića, Đilasa i Jankovića poceli su da se obraćaju svojim nalogodavcima, besno tražeci da im obezbede novac za troškove kazni koje će svakako morati da plate.

I naravno, onda dolazimo do epiloga, koji se mogao i naslutiti. Jeremić, Janković i Đilas, neodgovorni i prema državi i prema svom narodu, ali i prema onima koje su huškali, počeli su da peru ruke.

A u ime njih trojice na Tviteru se kao portparol noćas oglasio Saša Janković, osunčan od glave do pete i svima koje su nasamarili poručio: Izvinite malo smo se zezali!

Naime, na svom nalogu Jankovic je napisao:

- Poštovani, Pokret nije organizator protesta i nema sredstava da plaća kazne i sudske troškove!

printscreen Tviter


Ili u prevodu - "Mi smo se zezali iz Verone i sa Ohridskog jezera, a vi se sad lepo .ebite"!

E narode, kad vidite šta rade i kako na cedilu ostavljaju nekolicinu onih koji su im još verni, zamislite šta bi tek uradili celoj državi!

Tagovi: