15.06.2018.

20:39

Foto:

Vesti

NAJSTRAŠNIJI LICEMERI! Sad je jasno da žutim hejterima Vučić mora da bude kriv za sve!

Pronašli su čoveka i pokvarili sve ono na čemu su kao i do sada žuti licemeri planirali da grade svoju politku - na mržnji prema Aleksandru Vučiću.

Elem nekima bi to bilo dovoljno da podviju rep i zavuku se u najdublju mračnu rupu, nekima bi, ali novinarki Miškovićevog NIN-a to očigledno nije bilo dovoljno. 

Da li po zadatku, ličnom ubeđenju ili iz oba razloga, tek ničim izazvana Tatjana Nikolić Đaković, novinarka pomenutog tajkunskog niskotiražnog glasila je progovorila, umesto da je bar pametno oćutala.

printscreen/Twiter

Evo ako koza laže, ne laže rog... Pomenuta "prvakinja" tajnkunskog NIN-a, bacala je drvlje i kamenje na državne organe i predsednika Vučića u startu ih optužujući za (režiran) nestanak novinara Stefana Cvetkovića. Kao na dugme okinula je pri tom salve optužbi koje su išle toliko daleko da je "nestalog" Cvetkovića u startu proglasila mrtvim, a svoje novinarske kolege prekoravala zašto već nisu na ulicama. 

A onda kao hladan tuš usledila je vest da je nestali kolega pronađen - ŽIV I ZDRAV. 

VUČIĆ: PRONAŠLI SMO NOVINARA CVETKOVIĆA - ŽIV JE I ZDRAV, ALI ĆE MORATI MNOGO TOGA DA OBJASNI!

E ovo bi nekima reklo bi se dobronamernim ljudima bilo dovoljno da  priznaju grešku i vrate jezik među zube, ali ne i peru tajkunskog NiN-a. 

Ne znajući kako drugačije da se opere od bljuvotina kojima je pokušala da gađa druge, a one se kao bumerang vratile njoj samoj u lice, Tatjana Nikolić Đaković se odlučila da opet napadne. Zato je na "mrski režim" zarežala gnevom miša uhvaćenog u mišolovku... Pametnom dovoljno!

Tagovi: