03.07.2018.

09:11

Foto:

Vesti

(VIDEO) PALMA NA PINKU: Tokom austrijskog predsedavanja EU očekujem da se Albancima skrene pažnja na ponašanje!

- Želimo i da zatvorimo neka poglavlja, jer samo otvaranje bez zatvaranja nam ne znači mnogo. Želimo i da se Albancima objasni da ne mogu da se ponašaju kao do sada, što treba da učine Evropska unija i međunarodna zajednica - kaže Palma.

Podsetio je na formiranje ZSO, koje je određena Briselskim sporazumom. Od formiranja albanska strana beži, a kako ističe, Srbija od Zajednice neće odustati. Ističe da je siguran da Vučić neće učiniti ništa što nije u interesu Srbije.

Lider Jedinstvene Srbije, govoreći o Svetskom prvenstvu u Rusiji, rekao je da se susreo sa predsednikom FIFA kojem je poručio da nije sramota izgubiti od Brazila, a da je Đani Infantino nakon poraza, poželeo Srbiji više sreće.

- Kad smo kod sporta, 7. jula u Končarevu održava se 21. međunarodni kik boks meč, dolaze nam Turci koji su treća svetska sila u ovom sportu, dok je Srbija druga - rekao je Palma, dodajući da je ulaz slobodan i da će prisustvovati 15 ambasadora.

Informer

Govoreći o prijemu u Jedinstvenoj Rusiji, Palma kaže da ga je primio Sergej Železnjak i da je razgovarano o budućoj saradnji.

- Imaćemo kontinuitet u podršci Rusije. Ukoliko Albanci uvedu Ameriku u dijalog, nemam sumnje da će nas Jedinstvena Rusija podržati - rekao je Marković za "Novo jutro".

pink.rs

Saradnja dve stranke, kako kaže, započela je tokom posete Sergeja Lavrova Srbiji i ističe da imaju sličan program sa Jedinstvenom Rusijom.

- Putin je simbol, kao što je i Vučić simbol. Treba nam ovakva sila u svetu kao što je Rusija. Jedinstvenoj Rusiji dao sam pet hektara zemlje za ruske investicije. Želimo da im baza bude Srbija, od čega ćemo i mi imati korist. Treba da im budemo tranzitna zemlja u vreme kada je Rusija pod sankcijama EU - kaže Palma za Pink.

Informer

Kako kaže, na Prvenstvu navija za Rusiju koja, kaže, ima dobru reprezentaciju i ogromne šanse.

- Ako nismo pobedili mi, da barem pobedi naša bratska zemlja. To bi nam bila vrsta utehe - kaže Palma.

Informer

Kada je reč o dočeku Palme u Moskvi, kozaci su izrazili želju da ga prijatno iznenade raportom i pesmom.

- Oni su istorijski i emotivno vezani za Srbiju. Znaju dosta naših pesama i na kraju su nam ponudili pomoć u bilo kom smislu - kaže Palma.

Kada je reč o gej paradi, Palma podseća da se o njoj više i ne govori, da ne zna koja je njena svrha i kakvu poruku treba da pošalje i ističe da Srbija ima važnija posla od homoseksualaca.

Kaže da je Srbiji najpreče okončanje briselskih pregovora, nove investicije i iskorišćavanje popularnosti koju država ima.

Otvaranjem fabrika, kaže, garantuje se tržište. U Jagodini je devet fabrika, a u toku su pregovori sa jednim velikim investitorima, ali nije otkrio o kojem je reč.

Tagovi: