06.07.2018.

09:37

Foto:

Vesti

OTKRIVAMO! Evo šta je ljotićevac Boško Obradović u kafani "Moravski alasi" u Čačku DOGOVORIO SA OSTATKOM OPOZICIJE!

Opozicija po svaku cenu želi da izazove nerede u Srbiji i pripremi konačni obračun sa predsednikom Aleksandrom Vučićem! Svoju šansu sada vide u rešenju pitanja statusa Kosova, a o strategiji svog prljavog i opasnog plana dogovarali su se u sredu u kafani "Moravski alasi" u Čačku.

Kako Informer saznaje lider Dveri Boško Obradović okupio je u ovoj kafani svoje istomišljenike, pa su se za kafanskim stolom našli Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Dušan Petrović, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, zlatiborski "šerif" Milan Stamatović i Đilasov sindikalac  Željko Veselinović. Ali ne i Saša Janković, lider PSG, koji je "nepodoban" zbog toga što nije želeo da uđe u Savez za Srbiju i oštro se usprotivio koaliciji sa desničarima kao što je Obradović.

Opoziciona strategija osmišljena u kafani je, kako saznajemo, vezana za rešenje pitanja Kosova. Naime, oni su se dogovorili da na jesen organizuju masovne demonstracije, bez obzira na ishod pregovora o statusu Kosova!

OPASNO! Opoziciona banda u Čačku dogovorila RUŠENJE VUČIČA i izazivanje haosa u Srbiji!

Kao što smo već pisali, za ovaj njihov rušilački poduhvat obezbeđena  medijska podrška Danasa, CIA TV N1 i kompletne  kablovske infrastrukture koju kontrolišu Dragan Đilas i Dragan Šolak, a u njihovoj medijskoj kampanji učestvovaće i većina štampanih nedeljnika, kao i još dva za sada nimovana dnevna lista.

Takođe, na ovom kafanskom zavereničkom sastanku dogovoren je i program od 28 tačaka, gotovo identičan programu DOS-a iz 2000. godine, koji će ovih dana biti objavljen u dnevnom listu Danas. 

Kao što smo najavili, Informer će i dalje u svom štampanom i elektronskom izdanju nastaviti da razotkriva detalje ove opozicione zavere i pokušaja da se izazove haos u Srbiji i sruši legalno izabrani predsednik!

Tagovi: