13.07.2018.

09:38

Foto:

Vesti

(VIDEO) NIŠTA IM NIJE SVETO! Jeremićevi pitbulovi se naslađuju zbog smrti odbornika SNS!

Jedno je biti politički protivnik, a sasvim drugo biti - nečovek! Upravo nedostatak ljudskosti pokazao je jedan od Jeremićevih pristalica, izvesni Aleksandar Šuster iz Užica.

On je, verovali ili ne, komentarušući vest koju smo objavili o smrti odbornika SNS iz Užica Vladana Markovića, napisao doslovno:

- Član SNS stradao od uboda stršljena. Pa kad mi nećemo, mora priroda nešto da učini.

Informer

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić kaže da pristalice Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji likuju zbog tragične smrti odbornika Vladana Markovića, zapravo pokazuju svu svoju neljudskost.

- Ljudi jasno vide razliku između ponašanja pristalica Jeremića, ali i njegovih pajtaša Đilasa, Jankovića, koji žele Srbiju u kojoj se neko raduje tragediji ili smrti i primećuju razliku između onih koji žele da radom i odgovornošću od Srbije naprave bolje mesto za život. Ovo mi je potpuno neobjašnjivo, jer vidimo da neko likuje i raduje se jer je odbornik SNS na tragičan način izgubio život i to deli preko društvenih mreža, dok pristalice Jeremića to lajkovima i komentarima slave, umesto da se postide ovakvog postupka - rekao je Glišić za Pink.

Tagovi: