05.08.2018.

23:13

Foto:

Vesti

(FOTO) SKANDALČINA! Hrvati bi da smene Vučića, SMETA IM ŠTO JE SVETU REKAO ISTINU O NJIMA!

Gotovo svi hrvatski mediji danas su na svojim portalima imali vesti vezane za najavu zabrane ulaska u Hrvatsku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a to je i glavna vest u izdanjima štampanih medija za ponedeljak.

Ustašama je zasmetao govor predsednika Srbije  na obeležavanju Dana sećanja na žrtve "Oluje", kada je Vučić rekao ono što ranije nijedan političar iz Srbije nije! Pa bi na njegovom mestu radije da vide neke bivše političare, ili likove kao što je Pernarov drugar Boškić.

(FOTO) PA GA VI OPET DOVODITE U PARLAMENT! Boškićev prijatelj Ivan Pernar PONOVO PROVOCIRA: Srbi u Krajini nisu bili ugroženi!

Informer

Mediji u "lijepoj njihovoj" na naslovnim stranama novina imaju skandalozne naslove, u kojima jasno pokazuju da bi da smene predsednika Srbije Aleksandra Vučića?!

Na stranu što se to zove mešanje u unutrašnje poslove jedne suverene države, tek ustaše bi da im Srbi, već po navici, budu krivi za sve, a predsednik Vučić im smeta jer ne da na svoj narod i jedini je imao hrabrost da Evropi kaže "ljudi, pogledajte šta su radili i šta rade".

A pogledajte kako su ti isti Hrvati, koji traže smenu Vučića, proslavili zločinačku akciju "Oluja" u Glini, na koncertu ustaškog pevača Tompsona, uz ustašku ikonografiju i jasne poruke za Srbe:

Informer

Informer

Informer

Informer

HRVATI HOĆE DA ZABRANE VUČIĆU ULAZAK U "LIJEPU NJIHOVU"! Histerišu i kukaju jer im je REKAO ISTINU U LICE!

Tagovi: