06.08.2018.

22:07

Foto:

Vesti

DSS POŽEGE UPOZORAVA RUKOVODSTVO STRANKE: Razmotriti odluku o raskidu koalicija sa SNS!

DSS u Požegi, podsećajući da je u koaliciji sa SNS ostvarena pobeda na izborima 2016. i da i posle dve godine "funkcionišemo nepromenjeno - jedinstveno, korektno i harmonično", navodi da su usaglašeni stavovi lokalnih koalicionih partnera o suštinskim pitanjima vezanim za zaštitu srpskog nacionalnog interesa, esencijalnih vrednosti od interesa za Srbiju i SPC, doprineli da ta opština preko Kancelarije za KiM i neposredno kao donator nesebično pomogne stradalnoj braći na KiM.

Posebno valorizujući nedavni razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa partijarhom Irinejom, kaže se u saopštenju, "insistiramo da predsedništvo DS S, na narednoj sednici, još jednom razmotri današnju odluku o raskidanju koalicija na nivou lokalne samouprave sa koalicionim partnerima okupljenim oko SNS, posebno naglašavajući činenjicu da dnevnopolitička, prozaična i kvazigrađanska politika nikada nije bila ugaoni kamen postojanja i delovanja Demokratske stranke Srbije".

POKRET SOCIJALISTA: Borba za Srbiju nije veleizdaja, već ono što je radio DSS!



U saopštenju se naglašava da će u periodu pred nama Opštinski odbor DS S u Požegi "ostati jedan od nosilaca aktuelne politike na nivou lokalne samouprave i učestvovati u vršenju vlasti na dobrobit svih građana opštine Požega".

RASPAD OPOZICIJE! Čelnici DSS iz Užica napuštaju stranku i prelaze u SNS!

Tagovi: