08.08.2018.

09:45

Foto:

Vesti

(FOTO) JEREMIĆEV JURIŠNIK VLADIMIR GAJIĆ: Malo nam je što smo progutali "žabu" Boška Obradovića, SAD JOŠ MORAMO I MRTVI DSS!

U tajkunsko-desničarskoj koaliciji sukobi su svakodnevni, a kolika je netrepeljivost među njima, članovi potvrđuju sami i to javno!

Ovog puta je Vladimir Gajić DSS-ovce nazvao pijunima i poslušnicima Srpske napredne stranke, naglasivši da je DSS otišao u istoriju sa povlačenjem Vojislava Koštunice.

- Samo su nam oni falili u Savezu, dosta je i jedna žaba koju smo progutali - tvitovao je Vukov poslušnik. 

Gajić popljuvao koalicione partnereTviter

Gajić popljuvao koalicione partnere

Ako ima neko da ne zna, ova žaba koju su Jeremić i pajtaši progutali je Boško Obradović, koga je Gajić i ranije prozivao na Tviteru. A svojevremeno je pozivao da se glasa za Dveri, očigledno je kod opozicionara po onoj staroj "kako vetar duva" ili kako šef, NATO Vuk naredi...

NOVI SUKOBI U TAJKUNSKO-DESNIČARSKOJ KOALICIJI! Vuk Jeremić traži od Boška Obradovića: ODREKNI SE RATKA MLADIĆA!

Međusobne prozivke srpskih opozicionara su svakodnevne, Jeremiću smeta uloga koju u koaliciji ima Boško Obradović, a sada je kivan i na DSS, pa su varnice među njima sve češće i pitanje je dana kada će da "pukne koaliciona tikva".

ĐURIĆ "ZAHVALIO" JEREMIĆU ŠTO SE SAM PREPOZNAO KAO ŠPIJUN: Za početak nek objasni javnosti svoje veze sa međunarodnim korupcionaškim lancem

Tagovi: