09.08.2018.

12:24

Foto:

Vesti

VUČIĆ "UMIRIO" HRVATE: Vidim da sam tamo popularan, ALI NEĆU SE KANDIDOVATI U HRVATSKOJ!

Predsednik je u Šidu, upitan šta misli o pojedinima iz opozicije koji su, kako je preneo jedan beogradski list, rekli da bi prihvatili i Antu Pavelića, ako je protiv Vučića, odgovorio: 

- Ako bi prihvatili i Antu Pavelića, neka prihvate i Antu Pavelića… Koliko ih se do sada tu skupilo već na listi… Neka prihvate koga hoće. 

Dodao je da je video da je mnogo popularan u Hrvatskoj, a da je u Glini, na Tompsonovom koncertu, bio najpopularniji. 

- Vikali su ''Vučiću pederu'' glasnije nego bilo ko drugi. Tad sam shvatio da moja popularnost u Hrvatskoj drastično raste - rekao je Vučić u kroz smeh im poručio da se ne brinu, jer neće tamo da se kandiduje. 

VUČIĆ O PROBLEMU KOSOVA: Ja se zalažem za razgraničenje sa Albancima!

- Ali, vidim da je ''Vučiću pederu'' postala omiljena pesma među naslednicima hrvatskih bojnovnika… Mnogo su hrabri i jaki, kad to viču ''to sve sipa i pršti'' - primetio je.

Govoreći o opoziciji, Vučić je rekao da je suština u tome da se ne može pobeđivati bez politike i sadržaja, već samo kritikom.

- Ne možete da pobeđujete tako što zatvarate fabrike, a onda kritikujete one koji ih otvaraju. Ne možete da budete protiv svega na KiM, a sami ste im dali pečat na koverat kosovske nezavisnosti. Kad god vas pitaju šta je rešenja - nemamo rešenje, samo smo protiv onoga što Vučić radi - primetio je. 

Tagovi: