10.08.2018.

11:54

Foto:

Vesti

(FOTO) IVICA ŠARMIRA MAŠU: Dačić vodi Zaharovu u HOTEL MOSKVA... Evo šta će tamo raditi!

Dačić je na konferenciji izrazio veliko zadovoljstvo i poželeo dobrodošlicu velikom prijatelju Srbije, Mariji Zaharovoj.

- Hvala gospođi Zaharovoj na izuzetno prijateljskom odnosu prema Srbiji! Mi smo čvrsto opredeljeni za razvoj daljih odnosa sa Ruskom federacijom. Naša dva naroda su bratska i sestrinska, kad god je Srbiji potrebna neka pomoć možemo da se obratimo Rusiji. Predsednik Vučić je, kao i ja, u redovnom kontaktu s Ruskom federacijom. Informišemo ih o dijalogu Beograda i Prištine - rekao je Dačić u obraćanju na konferenciji.

Zaharova i DačićTanjug

Zaharova i Dačić

- Očekujemo do kraja godine posetu predsednika Putina, a pre njegovog dolaska imaćemo sednicu mešovitog komiteta za saradnju Srbije i Rusije - dodao je šef srpske diplomatije.

On je takođe naglasio da Marija Zaharova ne veruje koliko je ovde vole!

- Ići ćemo u Guču, siguran sam da će se iznenaditi tamo! Pozivam je da u nedelju pojedemo neki moskva šnit u hotelu Moskva - Dačić je šarmantno uputio poziv Zaharovoj.

(FOTO) MOKRA I ZNOJAVA MAŠA! Zaharova stigla u Beograd pa objavila provokativnu fotku!

Posle srpskog ministra spoljnih poslova na konferenciji se obratila, besprekorno doterana, Marija Zaharova. U elegantnoj roze-beloj haljini i zelenim štiklama, prosto je blistala.

Marija ZaharovaTanjug

Marija Zaharova

- Naši odnosi dve zemlje su na visokom nivou. Lični sastanci lidera naših zemalja su veoma važni. Otkriću vam malu tajnu - nedostaje nam vremena za konsultacije. Verovatno ćemo ih nastaviti i sutra - istakla je Zaharova.

MARIJA PRISTALA, IDU NA KOLAČE

- Rado ću se odazvati pozivu da u nedelju idem sa minstrom Dačićem na moskva šnit - rekla je Zaharova za Informer.

Dačić je dodao da nema zemlje koja se više zalaže za Srpske interese od Rusije. Na kraju konferencije, šarmerski je ispratio Zaharovu i kao pravi džentlmen poljubio joj ruku.

Dačić pozvao Zaharovu na kolačeTanjug

Dačić pozvao Zaharovu na kolače

Podsetimo, Zaharova će sa šefom srpske diplomatije u toku dana otputovati u Guču kako bi posetila 58. Dragačevski sabor trubača, gde će joj večeras biti uručena plaketa počasnog gosta Sabora.

POŠTOVAĆEMO ODLUKU SRPSKOG NARODA! Stav Rusije po pitanju Kosova jasan

Tagovi: