12.08.2018.

14:38

Foto:

Vesti

EKSTREMISTI DOBILI POJAČANJE! I Nenad Čanak napada Vučića zbog ideje o razgraničenju sa Albancima!

Onima koji su Kosovo i Metohiju defakto predali Albacima u ruke, a danas besramno napadaju Vučića zbog nastojanja da trajno reši problem KiM, pridružio se i Čanak tvrdnjom da bi nove promene granica na Balkanu dovele do novih ratova?!?

Za razliku od Obradovića u koji zajedno sa Đilasom i Jeremićem poziva Vojsku i policiju da uhapse Vučića zbog zalaganja za razgraničenje s Albancima na KiM, Čanak, najavljuje nove ratove i etnička čišćenja.

Podsetimo, reč je o istim onim ljudima za čije vlasti je 2008. Kosovo dobilo "nezavisnost", istim onim ljudima koji su se izglupirali pred Međunarodnim sudom pravde 2009. i gotovo omogućili legalizaciju te "nezavisnosti", isti oni koji su 2011. postavili carinu na Jarinju i tako jasno pokazali da su se Kosova odrekli.

O tome kako su Đilas, Jeremić, Obradović, Kandićka, Biserko, Čanak i njima slični čuvali Kosovo i Metohiju i brinuli o sudbini Srba dok su bili na vlasti najbolje je pitati ljude koji žive u Mitrovici, Gračanici, Ranilugu, Šilovu, Leposaviću i Zvečanu, koje zbog svoje zauzetosti brčkanjem u luksuznim letovalištima ni ove godine nisu imali vremena da vide.

Za razliku od njih, predsednik Vučić, koga pokušavaju da uklone kako bi se ponovo dokopali vlasti i državne kase, uvek ide da razgovara sa svojim narodom, i kada je to veoma teško, ali uvek radeći u najboljem interesu ljudi koji žive u našoj južnoj pokrajini gradeći i škole i stanove i bolnice za Srbe.

Tagovi: