15.08.2018.

13:14

Foto:

Vesti

MARKOVIĆ: LICEMERNO JE ŠTO DRAGAN ĐILAS kritikuje medijsku scenu u Srbiji, u njegovo vreme nije smela da se prenese izjava opozicije

- Licemerno je da DS, čiji je tadašnji lider Dragan Ðilas držao u svojoj šaci medijski prostor u Srbiji danas pominje ovu temu, pogotovo imajući u vidu da je svojevremeno Verica Barać govorila o apsolutnoj kontroli medija koju je Ðilas sprovodio kroz svoje agencije - naveo je Marković u pisanoj izjavi.

MILIĆEVIĆ: Zajednički program opozicije je mržnja, nasilje, destabilizacija i haos!

On tvrdi da Ðilas i danas pokušava da uspostavi potpunu kontrolu nad medijima "preko svoje Dajrekt medije, Šolaka i SBB", što, kako je naveo, potvrđuje najveći paradoks današnjeg saopštenja DS i njihovog postojanja kao stranke uopšte.

Marković u pisanoj izjavi dodaje da u vreme vlasti DS niko nije hteo da objavi ni, na primerm, tekst o ubijenom Ranku Paniću, za kojeg smatra da je nastradao samo zato što je mislio drugačije i zato što nije delio uverenja DS. 

- Takođe, na tadašnjem Studiju B četiri godine niste mogli da vidite da gostuje bilo ko iz opozije, jer je upravo Demokratska stranka kontrolisala navedeni medij - naveo je Marković.

Tagovi: