23.08.2018.

15:10

Foto:

Vesti

JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE NAMEŠTAO SRBE ZA HAG! Sava Janjić: Srbi su palili, rušili i pljačkali i to je dovelo do pobune mirnih Albanaca!!

Sada se pojavio još jedan dokaz da je otac Sava Srbe nameštao pred Tribunalom u Hagu. Na taj način im je ujedno i zapečatio sudbinu.

U intervju za nedeljnik Vreme iz 1999. Sava Janjić je objašnjavao kako su Srbi palili, rušili i pljačkali i to je dovelo do pobune mirnog šiptarskog stanovništva!

SAVA JANJIĆ 1998. TRAŽIO HAPŠENJE MILOŠEVIĆA, MLADIĆA I KARADŽIĆA! Istražujemo, ko je zapravo iguman manastira Visoki Dečani?!

Ma šta nam napriča? Još ispada da šiptari nikad ne bi napali i ubijali srpski narod na Kosovu!

Tu nije kraj bezobrazluka Save Janjića, već je otišao i korak dalje i branio Šiptare da je bio sporadičan otpor sa njihove strane jer su ih, naravno, Srbi napali.

Prema njegovim skandaloznim tvrdnjama, mi smo ih sravnili sa zemljom! 

Podsetimo, optužba da su Srbi krivi za rat nije prvi put da Sava Janjić direktno radi protiv svoje zemlje. Još 1998. godine u intervjuu Njujork Tajmsu on se založio da tadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević i lideri Srba iz Republike Srpske Radovan Karadžić i Ratko Mladić budu izručeni Tribunalu u Hagu kako bi im bilo suđeno za ratne zločine.

(FOTO) OVAKO JE SAVA JANJIĆ BRANIO KOSOVO! Odmah posle NATO agresije bio nosač kišobrana MEDLIN OLBRAJT!


Tagovi: