13.09.2018.

09:57

Foto:

Vesti

(VIDEO) VUČIĆ DIRNUO U OSINJE GNEZDO! NAORUŽANI ŠIPTARSKI EKSTREMISTI OTVORENO PRETE, traže da se prekinu svi pregovori!

Samo je bilo pitanje trenutka kada će se to dogoditi. I dok se opet paravojno organizuju  sa namerom da nam otmu sve, istovremeno naša opozicija zabija klipove u točkove i vodi jalovu raspravu.

I dok se osvestimo moglo bi da nam se dogodi da ostanemo bez ičega!

Naoružana ekstremistička grupa, koja se predstavlja kao Albanska nacionalna armija (ANA), postavila je video, u kojem otvoreno prete i od albanske i kosovske vlade traži da ne "trguju" teritorijama.

- Tražimo od političara da prekinu da prodaju ili trguju teritorijom zarad svojih ličnih interesa - poručuju naoružani, maskirani ekstremisti na snimku, na albanskom jeziku, iza kojih stoji albanska zastava.

- Moramo direktno da prekinemo razgovore o trgovini teritorijama Severne Mitrovice i Preševske doline - dalje su poručili ekstremisti.

ŠIPTARI HTELI KRV! Komandant KFOR general Kuoči potvrdio: VUČIĆEVA POSETA KOSOVU MOGLA JE DA SE ZAVRŠI TRAGIČNO!

Trieste je naveo da je reč o ekstremističkoj organizaciji, koja je naoružana "kalašnjikovima" i snajperima.

To je prva oružana grupa koja govori protiv podele teritorije između Beograda i Prištine, istakao je on i skrenuo pažnju na to da se, po prvi put, čuje "južnoalbanski akcenat", jer obično, kako je pojasnio, osoba na snimcima ima kosovski akcenat.

VULIN: Na Kosovu i Metohiji nema Republike Srpske, ali ima i Srbije i Srba i to je ono što Veseljiju smeta

Tagovi: