19.09.2018.

14:09

Foto:

Vesti

ŠOLAK I ĐILAS PREKO CIA TV N1 napadaju Telekom Srbija da bi ga uništili!

 

Pod geslom takozvanog "nezavisnog" novinarstva CIA TV N1, čiji je vlasnik SBB Dragana Šolaka, danima vodi najprljaviju kampanju protiv Telekoma Srbija.

Navodno je TV N1 ozbiljno zabrinuta zbog razvojnih planova Telekoma, jer kako navode, interesuje ih "da li će kablovski operateri o kojima govori generalni direktor Telekoma Srbija biti kupljeni po tržišnim cenama ili po mnogostruko većim"?!?

Naravno da nije reč o "nezavisnom " novinarstvu, već o pokušaju nelojalne konkurencije da na podmukao i nelegalan način dobije informacije o poslovnim planovima konkurencije.

ZVANIČAN ODGOVOR TELEKOMA SRBIJA na sva nezvanična saznanja televizije N1!

Nepristojno je da kompanija koja drži više od 50 odsto tržišta distribucije televizijskih sadržaja u Srbiji priča o monopolu i optužuje Telekom koji ima 25 odsto udela na tom tržištu.

TELEKOM SRBIJA: Napadi na nas su zlonamerni, nismo odgovorili na pitanja televizije N1, JER NAM NISU POSTAVILI NIJEDNO PITANJE!

Još nepristojnije je da jedna televizija zloupotrebljavajući novinarsku profesiju, a zarad interesa vlasnika, špijunira konkurentsku kompaniju i lažnim optužbama pokušava da omete njeno poslovanje.

Tagovi: