Autor: Informer.rs

24.09.2018.

10:15

Foto:

Vesti

SELAKOVIĆ: Jedino rešenje koje opozicija predlaže su obdareni Afroamerikanci tek pušteni iz zatvora, koje nude našim majkama, sestrama, ćerkama, ženama...

Na sednici GO SNS analiza postignutih rezultataOn je rekao da se očekuje prvo sastanak dva predsednika u četiri oka, a da će potom biti i zasedanje mešovitog komiteta Komisije za saradnju Rusije i Srbije. 

- To je jedan od najvažnijih sastanaka, koji će Vučić imati u narednom periodu, a mi se nadamo i očekujemo da će u narednih šest meseci ili čak i ove godine Putin doći u posetu Srbiji - rekao je Selaković za TV Prva.

Predsednik Vučić se trudi da nađe, kaže Selaković, pravi ugao za rešenje kosovskog pitanja da bi se opstranak i ostanak Srbije i srpskih interesa na KiM sačuvao i očuvao.

- Srbija je odbila njegov predlog za rešenje, a onda i Nemačka i Francuska i Britanija. Predsednik je jedino rekao ''hoćemo da znamo gde su naše granice''. Šta god da vam ko kaže nije u pravu, jer ne može da vam kaže jesu li nam granice gde kaže SAD ili Rusija, Italija ili Španija, Kina ili Nemačka - rekao je Selaković.

- Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nikola Selaković izjavio je danas da će se na predstojećoj sednici Glavnog odbora vladajuće stranke analizirati postignuti rezultati.

Na sednici GO SNS analiza postignutih rezultata


On je za TV Prva rekao da je predsednik Srbije i stranke Aleksandar Vučić zadovoljan ekonomskom situacijom u zemlji, ali ne i atmosferom u društvu.

- Atmosfere gde iz pojedinih opozicionih usta na najprimitivniji način možete da slušate o obdarenim Afroamerikancima koji se tek pušteni iz zatvora i koji se nude kao rešenja našim majkama, sestrama, ćerkama, ženama - rekao je Selaković .

On je podsetio da se za mesec dana obeležava deset godina od osnivanja stranke i dodao da je uveren da će biti reči i o proslavi za stranku važnog jubileja.

- Poznajući poredsednika Vučića, znam da to neće biti glamurozno već skromno. Uveren sam da će predložiti jedan od gradova u unutrašnjosti Srbije za proslavu jubileja - rekao je Selaković.

VUČIĆ SA PUTINOM POČETKOM OKTOBRA U MOSKVI!

Tagovi: