27.09.2018.

21:29

Foto:

Vesti

ĐURIĆ: Savez za Srbiju ni da kudi ni da hvali premijerku!

- Neka niko od njih ne misli da ćemo zaboraviti i olako preći preko njihovih perveznjačkih pretnji nasiljem, kojima su nepovratno zagadili javni prostor i politički život Srbije, jer time što su uskratili izvinjenje premijerki i svim pristojnim građanima naše zemlje oni su pokazali da su Savez za silovanje - naveo je Ðurić. 

Prema njegovim rečima, premijerka Brnabić je postupila potpuno ispravno kada se osvrnula na šunjanje Vuka Jeremića hodnicima sedišta Ujedinjenih nacija. 

- Za razliku od Albanaca sa Kosova i Metohije koji su u Njujork otišli nepozvani, ali barem sa namerom da se izbore za nekakav kolektivni cilj, Jeremić je tamo otputovao kao turista koji se vraća na mesto zločina, jer je 9. septembra 2010. godine upravo on pozvao Generalnu skupštinu da aklamacijom usvoji rezoluciju kojom je rešavanje kosovsko-metohijskog pitanja izmešteno iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju, što je našoj državi nepovratno umanjilo šanse da se izbori za svoje interese - poručuje Ðurić. 

Savez za Srbiju novim napadima na premijerku Brnabić i neveštom odbranom zlodela Vuka Jeremića pokazuje još jednom koliko je daleko i od pristojnosti i od bilo kakvih normalnih političkih principa, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Premijerka, koja prisustvuje zasedanju Generalne skupštine UN, izjavila je da su, osim kosovskih zvanicnika, u Njujorku i opozionari koji pokušavaju da "uhvate što više zvanicnika da se fotografišu sa njima" i to "iskoriste za ličnu promociju".

Savez za Srbiju danas je ocenio da predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić "nije dostojna funkcije koju obavlja" i navodi da umesto, da boravak u UN iskoristi da obavi što veći broj sastanka sa najvažnijim svetskim zvaničnicima u interesu Srbije, svoju energiju troši na klevetanje opozicije.

TADIĆ LAŽE KAO PAS! Đurić razotkrio nekadašnjeg predsednika Srbije: Za vreme njegove vlasti EU počela da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine!

Tagovi: