29.09.2018.

07:00

Foto:

Vesti

HOROSKOP ZA SUBOTU 29. SEPTEMBAR: BLIZANCI su posvećeni poslu i napredovanju, LAVOVE očekuju prijatna iznenađenja u ljubavi!

OVAN
LJUBAV: Možete upoznati nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere, kao i napredak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Harmonija ako ste već u vezi ili ćete ostvariti novu ljubav. POSAO: Poboljšaćete imidž, što će imati pozitivan odjek u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti. Mislite na druge stvari. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju. Uložićete dodatne napore. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: U ovom periodu tražite nekoga s kim možete da ostvarite emotivnu bliskost, ali vam teško ide. POSAO: Uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Moguća su prijatna iznenađenja. Imaćete kontakt sa nekim ko će vas privući. POSAO: Povoljno za one koji se bave javnim poslom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA
LJUBAV: Nestabilnost. Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao ili raditi dva posla paralelno. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, nestabilnost vas može navesti na to da potražite ljubav negde drugde. POSAO: Blago pozitivan trend. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ulagaćete više energije u izgled, zbog čega ćete biti vrlo primećeni. POSAO: Moguć je uspeh u sferi manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da se ništa neće dešavati ili će se dešavati frustrirajuće sporo. POSAO: Usmerenost pažnje na finansije i pravna pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete uglavnom orijentisani na posao, a na ljubav nećete mnogo misliti. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete potrebu da se družite, što može biti dobro za one koji su u potrazi za ljubavlju. POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Kijavica.

RIBE
LJUBAV: Najverovatnije se ništa novo neće desiti. POSAO: Moguća promena radnog mesta u okviru firme ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Tagovi: