30.09.2018.

20:56

Foto:

Vesti

(VIDEO) JOŠ JEDNA BRUKA OPOZICIJE: Zaboravili ko je ojadio budžet grada Beograda? VEROVALI ILI NE, OPOZICIJA OPLELA PO VUČIĆU ZBOG KUPOVINE ŠPANSKIH TRAMVAJA!

O potezima koji su naneli ogromu štetu građanima Srbije su, naravno, govorili uvereni da je za njih odgovoran Aleksandar Vučić. Nakon ogromnog neznanja koje su pokazali u prethodnim anketama, sada se čini da im ni pamćenje nije jača strana.

Nemoguće zaboraviti ogroman skandal kada je Dragan Đilas kupio tramvaje u vrednosti od 80 miliona evra iz Španije, a koji na kraju nisu mogli da se koriste jer Beograd nema adekvatne šine. Opozicija kao da je zaboravila na to.

Ekipa emisije „Kontravizija“ autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića pitala je simpatizere opozicije kako komentarišu to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ojadio budžet grada Beograda za 80 miliona evra kako bi kupio 30 španskih tramvaj od kojih polovina nije u funkciji jer Beograd nema adekvatne šine.

Očekivano, iskroistili su priliku da ga oštro iskritikuju.

- Treba da se uloži u nešto što će pomoći gradu, verovatno je imao neku korist.

Informer

- To je bespotrebna investicija pošto nemamo mogućnost za te tramvaje. 

Informer

- To nije fer. Izgleda mi da on gleda samo svoju korist. Otvara neke gluposti, poput Beograda na vodi. To je po meni dno dna. 

Informer

- Ima mnogo boljih stvari na koje može da se troši novac. 

Informer

- Šta se tu ima komentarisati. Čovek je uzeo lovu sebi, procenat dobar. Šta tu ima da se komentariše?

Informer

Na komentar da Vučić nije poslušao Đilasov savet, kažu da bi valjalo poslušati onoga ko je kompetentan, a ne raditi nešto na svoju ruku. 

Kada ih je ekipa "Kontravizije" podsetila ko je odgovoran za kupovinu španskih tramvaja, rekli su da i nije važno ko je to učinio, jer je ipak učinjeno. 

Tagovi: