03.10.2018.

18:03

Foto:

Vesti

SNS ČAJETINA: Saopštenje Jeremićevog potrčka Stamatovića vrhunac ŠARLATANSTVA!

Stamatović govori o tom sastanku kao da mu je prisustvovao, navodi se u saopštenju i dodaje da je očigledno da je Stamatović teško podneo i 14. susret Vučića sa Putinom, nikad bolje odnose sa Ruskom Federacijom i činjenicu da, zahvaljujući Vučiću, nijedna zemlja u regionu kao Srbija nema tako razvijenu bilateralnu saradnju sa najuticajnijim zemljama sveta.

- Nismo upoznati da je Stamatović ikada boravio u Moskvi, ni kao turista, a inače voli da putuje na račun rasprodatih zlatiborskih parcela neposrednom pogodbom - navodi se i dodaje da je pre nekoliko dana iz budžeta opštine Čajetina plaćeno stotine hiljada dinara za boravak Stamatovića u Londonu sa njegovom saradnicom zaduženom za "spoljne i sporne poslove".

Povereništvo SNS Čajetina sumnja da je Stamatović dobio savet od, kako navode, svog gazde i eksperta za luksuz i bahaćenje državnim parama Vuka Jeremića, pa je hotelski smeštaj u Londonu za dvoje plaćen 800 evra za noć. 

- Ðilasov pitomac i Jeremićev potrčko, Milan Stamatović, uspeo je da Čajetinu dovede na nivo najzaduženije opštine u Srbiji što mu je bila ključna referenca za prijem u tajkunsko lopovski savez - navode u saopštenju u kom Stamatovića pitaju kada će prestati da prodaje zlatiborsku zemlju neposrednom pogodbom?

Između ostalog, pitaju ga kako je mogao sam sebe postaviti za načelnika opštinske uprave i potpisivati dozvole svojim građevincima i koliko je do sada platio oportuniteta za stotine miliona dinara nenamenski potrošenog novca po prijavi Državne revizorske institucije?

Tagovi: