18.10.2018.

20:45

Foto:

Vesti

SNS VRANJA osudio pretnje i jezik mržnje Srđana Noga!

- Slušajući gospodina Noga i njegov anticivilizacijski i fašistiki politički diskurs, utisak je da nas vraća u vreme kristalnih noći i vladavine Trećeg Rajha kada su neistomišljenici ubijani, spaljivani i vešani - navodi SNS Vranja u saopštenju. 

Oni smatraju da je neverovatno da je ovaj čovek deo saziva Narodne skupštine koja je nosilac ustavotvorne i zakonodavne vlasti imajući u vidu antifašističke tekovine našeg naroda i njegovog stradanja od ruku ljudi i politike koja je vešala svoje političke protivnike. 

Pored toga što je pretnja predstavnicima najviših organa Srbije sama po sebi krivično delo, izgovarati ovakve reči, kako ocenjuju vranjanski naprednjaci, rezultat je i nepostojanja političke kulture dotičnog sa namerom da se uruše demokratske institucije jedne zemlje i njen demokratski kapacitet. 

Oni ukazuju da Nogo nije stao samo na pretnjama već je izneo i niz besmislica o navodnom obećanju Hrvatske premijerki Ani Brnabić i njenom bratu o pružanju političkog azila. 

SNS iz Vranja sigurni su u politički krah ovakve politike, kao i to da su mentori iz jedne zapadne ambasade ponosni na Noga, jer se "njihova investicija polako isplaćuje". 

- Želimo da verujemo da smo pravna država u kojoj postoji vladavina prava, te s toga pozivamo nadležne organe da pravovremeno reaguju i pozabave se gospodinom Nogom, jer čak i ovakvi politički klovnovi mogu da naprave ogromnu štetu državi, njenim institucijama i njenim interesima - poručuje SNS Vranja. 

Tagovi: