24.10.2018.

12:34

Foto:

Vesti

ĐILAS SE USPANIČIO! Dopunio krivičnu prijavu u kojoj traži zatvor za urednike Informera!

Samo dva dana posle gostovanja Dragana J. Vučićevića, vlasnika i glavnog i odgovornog urednika Informera, na TV Pink, u kojem je pokazao šemu pranja novca kojom se služe Đilas i njegovi poslovni partneri, takun je odreagovao jedino kako zna - pretnjom.

Naime, Dragan Đilas dopunio je krivičnu prijavu protiv urednika Informera Dragana J. Vučićevića zbog toga "što je nastavio sa vršenjem krivičnog dela Rasna i druga diskriminacija, i to sa pojačanim intenzitetom i evidentnom bahatošću".

BAHATI SRPSKI TAJKUNI SUMNJIVI I STRANCIMA! Firme Đilasa i Šolaka istražuje i holandsko specijalno tužilaštvo?!

U saopštenju SZS se navodi da je dopunu krivične prijave, u ime Đilasa, podneo njegov punomoćnik Vladimir Todorić. 

Advokat Todorić rekao je, stoji u saopštenju, da se nada profesionalnom postupku od strane postupajućeg tužioca, jer "krivično delo za koje se gone tzv. urednici Informera podrazumeva širenje tekstova, ideja i teorija kojima se prema pojedincu ili grupi lica zagovara ili podstrekava mržnja na osnovu ličnog svojstva, odnosno političkog ubeđenja".

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Imamo DOKAZE da Đilas sa svojim tajkunima želi da otme vlast kako bi nastavili sa "pranjem" novca!

Da podsetimo, Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas naložio je svojim advokatima da protiv Informera, posle prve, podnesu još dve krivične prijave zbog 'govora mržnje' i 'rasne diskriminacije' i traži da glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević bude osuđen na čak devet godina zatvora!?!

Tagovi: