26.10.2018.

11:50

Foto:

Vesti

(FOTO) BRUTALNI TVITER FAJT U OPOZICIJI! Šutanovac podsetio Jankovića na RUŽNU PROŠLOST, lider PSG potpuno odlepio, PA POČEO DA PRETI!

 

To sasvim jasno pokazuje da im ništa nije sveto i da su spremni na sve moguće laži i manipulacije kako bi došli do toliko željenih fotelja iz kojih bi ponovo mogli da pljačkaju narod.

Bivši odlično plaćeni zaštitinik građana, a sada "slobodni građanin" Saša Janković žestoko se izlupetao na svom tviter nalogu, što mu nije prvi a ni poslednji put, i optužio vlast za napad na devojčicu u tramvaju?! 

Počelo je tako što je nekadašnji lider DS Dragan Šutanovac prokomentarisao kako je potpuno besmisleno dovoditi u vezu aktulenu vlast u vezu sa (ne)reakcijom putnika na nasilje i podsetio da se to dešavalo i ranije.

Informer

A onda je na to doslovno skočio zgrčeni Janković sa svojom teorijom da "vasd decenijama od ljudi pravi bespomoćne jadnike, prignjećene između sve bahatijeg kriminala i totalitarne države...".

Šutanovac, očigledno, ovo nije mogao da oćuti, pa mu je majstorski spustio i pokazao svu besmislenost njegovih tvrdnji:

- Vidiš Saša i sam si bio vlast, a sekretar u ministarstvu to jeste, pa odlično znaš kako je stanje bilo i šteta što tad nije postojao tviter - napisao je Šutanovac.

Informer

Janković se posle ovoga više nije oglašavao. Valjda i on ima granicu blama. Ili je, što je verovatnije,  ostao bez argumenata. 

A potom je Šutanovac podsetio Jankovića na događaj dok je on bio deo vlasti, na šta je ovaj potpuno odlepio i počeo da preti!

Pogledajte nastavak skandalozne prepiske srpskih opozicionara:

Informer

Tagovi: