26.10.2018.

19:04

Foto:

Vesti

TADIĆA SRBI NEĆE, ALI GA HRVATI HVALE: Jadranka Kosor ga podržala, logično, ODGOVARA JOJ SLABA SRBIJA!

Odavno pročitan, ovaj političar u Srbiji ne može da okupi više od šačice ljudi, koji bi poverovali u njegove nebuloze i koji bi (opet) dozvolili da takav upravlja državom u njihovom sudbinom.

Ali Boris Tadić "ne mora da brine", jer mu podrška dolazi od proverenih saveznika Hrvata, kojima je da podsetimo, odlazio klečeći, izvinjavajući se i moleći za oproštaj.

U tom grmu i leži podrška koju je, za kritiku Aleksandra Vučića dobio od bivše premijerke Hrvatske Jadranke Kosor. Naravno da Kosorova podržava Tadića jer podržava slabu Srbiju, Srbiju koja gubi, Srbiju slabiju od Hrvatske. 

(FOTO) USTAŠKA BOLEST! NA HRT PROMOVIŠU KNJIGU "O STOGODIŠNJEM SRBIJANSKOM TERORU U HRVATSKOJ"! Na koricama Vučić i Pupovac nad lobanjama!

Vučić je u ustaškoj knjizi, nedavno promovisanoj na HRT-u sa Aleksandrom Karadjordjevićem  prikazan kao najveći problem za Hrvatsku, dok je Tadić njihov mezimac, što je više nego logično.

(FOTO) HRVATI NERVOZNI ZBOG DOLASKA RUSKOG PREDSEDNIKA U SRBIJU: "Vučićev prijatelj Putin u Beograd stiže za Srpsku novu godinu, a donosi i vojne darove"!

Tagovi: