03.11.2018.

18:32

Foto:

Vesti

LIDER SAVEZA ZA SRBIJU SVE OPASNIJI I OPASNIJI! Đilas sad napada i Žutog Bujketa!

Đilas je najavio i proteste ispred zgrade Javnog servisa, tvrdeći da Javni servis radi u interesu vladajuće koalicije!?! 

Moj ugao


IVANA VUČIĆEVIĆ
STUDIO B
O kakvom se čoveku radi, najbolje se vidi po pritisku koji Đilas pravi na uređivačku politiku RTS, pa čak organizuje demonstracije ispred njega. Čak mu ne valja ni takav RTS u kojem se zabranjuje pominjanje njegovih i Jeremićevih miliona.

- Nenad Lj. Stefanović i Dragan Bujošević sakrili se iza zatvorenih prozora. Zar tako vode Javni servis? Tako što se kriju od javnosti?! Mi ne odustajemo dokle god ne ostvarimo naše pravo da znamo sve. Vidimo se uskoro ponovo ispred #RTS! #SavezZaSrbiju - objavili su na Tviter profilu Đilasovog Saveza. 

Potezi očajnika


Ovo su Đilasovi očajnički potezi, koji na najbolji način pokazuju kako bi on vršio vlast kada bi bio u prilici
Aleksandar Marković, poslanik SNS

Ni Đilas ni njegovi saradnici nisu hteli da komentarišu apsurd da se bune protiv RTS koji uvek i u svakoj prilici favorizuje Savez za Srbiju. Najnoviji dokaz toga imali smo u utorak uveče u emisiji "Upitnik" kada voditeljka Olivera Jovićević nije dozvolila da se jednom jedinom rečju spomenu malverzacije i sumnjivi poslovi Dragana Đilasa i Vuka Jeremića!?!

Komentarišući sve ove navode, poslanik SNS Aleksandar Marković kaže da, kako raste broj afera u kojima je Đilas akter, tako raste i njegova nervoza.

- Ovo su Đilasovi očajnički potezi koji na najbolji način pokazuju kako bi on vršio vlast kada bi bio u prilici. Zatvarao bi elektronske i štampane medije, hapsio novinare, uvodio cenzure i slično... Nakon napada na Pink i Informer, sad mu smeta i RTS! RTS koji otvoreno radi za njih i sve ostale žute!?! Pre nekoliko dana je napadao strane investitore, pa MMF i Svetsku banku... Politika koju sprovodi je u direktnoj vezi sa količinom nervoze koju poseduje tog dana - zaključuje Marković.

(VIDEO) TAJKUN ĐILAS NASTAVLJA DA VREĐA: Vučićeviću, ti nisi novinar, INFORMER su novine mržnje!

Tagovi: