05.11.2018.

09:16

Foto:

Vesti

(VIDEO) SULEJMAN BI DA CEPA SRBIJU! Ugljanin na mitingu tražio Sandžačku republiku i vređao Vučića!

Sulejman Ugljanin je juče održane izbore za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća iskoristio za nove povokacije i pretnje državi u kojoj živi i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Separatista Sulejman je, naime, na mitingu koji je sinoć održan u Novom Pazaru, bez ikakve ograde poručio da će zahtevati Sandžaku republiku!

Uz burno odobravanje svojih pristalica Ugljanin je slavio uz poklič "Živela Sandžaka republika!". Lider liste "Samoopredeljenje" pritom nije krio koliko je gnevan na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je on jedina i najčvršća prepreka za ostvarivanje njegovog zločinačkog plana da pocepa Srbiju!

Njegov govor posle objavljivanja prvih rezultata izbora za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća razularena masa propratila je skadiranjem "Vučiću, pederu", kao i brojnim uvredama na račun Srbije i njenog predsednika.

S obzirom na to da jednake parole i uvrede imamo priliku da čujemo i na skupovima koje organizuju Đilas i njegov fantomski Savez za Srbiju, sasvim je jasno da su Ugljanin i Đilasov savez na istoj liniji, odnosno da im je cilj da rasparčaju Srbiju kako bi se dokopali vlasti, fotelja i novca, a da im u tom paklenom planu najviše smeta upravo Aleksandar Vučić.

Da podsetimo, Ugljanin je sinoć na miting u Tutinu krenuo kolima iz kojih su se vijorile albanske zastave?!

(VIDEO) UGLJANIN PONOVO PROVOCIRA! Na miting u Tutin krenuo sa DVE ALBANSKE ZASTAVE!

Tagovi: