16.11.2018.

08:30

Foto:

Vesti

(VIDEO) VUKOVOJ BAHATOSTI KRAJA NEMA! Jeremiću sad ne valja ni što u Srbiji nema snega, pa skoknuo do Amerike da oseti zimsku čaroliju (?!)

Kao nekakva nakljukana guska šepuri se i hvali svojim parama, putovanjima i provodom po svetu na društvenim mrežama a da mu u Srbiji ništa ne valja, pa ni vremenske prilike, potvrdio je i najnovijom objavom na svom profilu.

Političar koji nikako da objasni odakjle mu tolike pare, iako postoje nedvosmisleni dokazi da je neke svoje usluge masno naplaćivao stranim ambasadama i predstavništvima, pohvalio se sada video zapisom iz Čikaga uz razdragani natpis "Let it Snow...". U Srbiji mu, očigledno, smeta što i dalje nema snega, pa praznična atmosfera nije "na nivou", pa se zato zaputio nekoliko hilljada kilometara da oseti zimsku čaroliju. A koliko sve to košta, njega očigledno nije mnogo beriga. Jer, ima se, može se.

Pomislite samo kako bi se i koliko Vuk bahatio kada bi kojim slučajem došao na vlast. Koju, jasno je kao dan, i priželjkuje samo zbog toga da bi dopunio svoj bankovni račun, a nikako zbog građana Srbije koje ovako bezobzirno vređa i provocira svojim objavama.

Sreću mu jednio kvari suđenje njegovom pajtašu Patriku Hou, u koje su konačno uvršetni i dokumenti o katarskom oružju, tako da mu možda i presedne taj američki sneg.

JEREMIĆ U TEŠKOJ PANICI! Na suđenju njegovom pajtašu Hou i DOKAZI O PRODAJI ORUŽJA KATARU!

Tagovi: