02.12.2018.

20:48

Foto:

Vesti

SLOBODAN PETROVIĆ opleo po poslanicima Srpske liste, GORAN RAKIĆ mu ODRŽAO LEKCIJU!

- Oni su izgleda spremni da po hodnicima parlamenta jure Johanesa Hana da mu kažu da povećanje taksi nije dobar potez. Stav EU i Hana je poznat a to je da takse treba da se ukinu - kazao je Petrović i dodao da su "takse uveli koalicioni partneri Srpske liste."

Komentarišući Petrovićevu izjavu, predsednik Srpske liste Goran Rakić kazao je za Informer da poslanici neće odustati od zahteva da se sastanu sa Johanesom Hanom.
 
- To što Petrović ne shvata naše poteze, govori o razlici između naših poslanika i njega, koji je, kao klimoglavac, glasao za sve što mu se stavljalo pred nos. Glasao je čak i za ukidanje nadgledane nezavisnosti, ili demarkacije sa Crnom Gorom - rekao je Rakić za Informer i dodao da je to i glavni razlog zašto je Srpska lista imala devetnaest puta više glasova od Petrovićeve stranke.

Informer

 

- Zato je Srpska lista na izborima dobila 90 odsto podrške Srba sa pravom glasa. Osvojili smo devetnaest puta više glasova od njega, iako je on imao snažnu podršku Albanaca - kazao je Rakić.
 
Predsednik Srpske liste Goran Rakić kaže da je u stalnom kontaktu sa poslanicima koji su zatvoreni u Prištini i da mu je stranački kolega Igor Simić potvrdio da oni neće odustati od svojih zahteva.

- Iako su naši poslanici iznureni, ne odustaju od zahteva da sd sastanu sa komesarom Hanom jer je neophodno da mu prenesu koliko je odluka o blokadi distribucije srpskih proizvoda opasna po opstanak Srba na KIM - rekao je Rakić.

Informer

- Srpska lista, za razliku od Slobodana Petrovića, nebrojano puta dokazala je da joj je interes srpskog naroda uvek na prvom mestu - rekao je Rakić.

Tagovi: