03.12.2018.

21:30

Foto:

Vesti

SLOMITI KIČMU SRBIJI I UNIŠTITI VUČIĆA! Počeo specijalni rat protiv naše države!

Zapadni moćnici kreću u specijalni rat protiv Srbije, a glavni cilj im je da vlast u Beogradu nateraju da - najkasnije do kraja marta sledeće godine - prizna lažnu državu Kosovo.

Kako saznajemo, američka CIA pokrenula je operaciju koja treba da primora Srbiju na kapitulaciju. U tom cilju Zapad je već aktivirao najcrnje zločince i ekstremiste na Balkanu koji sinhronizovano napadaju našu zemlju. Tako je bivši komandant Armije BiH, ratni zločinac Naser Orić juče otvoreno zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zatražio od njega izvinjenje (!?!), dok je potpredsednik takozvane vlade lažne države Kosovo Enver Hodžaj javno priznao da Priština radi na stvaranju 'antisrpskog pakta' sa Crnom Gorom, Hrvatskom, BiH i Makedonijom!?!

Organizovan napad

Naser Orić koga je Sud BiH u petak pravosnažno oslobodio svih optužbi za ratne zločine uprkos čvrstim dokazima da je on lično klao Srbe tokom rata u BiH, izjavio je da traži lično Vučićevo izvinjenje "za klevetu"!?!

- Očekujem od Vučića da mi se javno izvini za optužbe i klevetu koju je više puta javno izrekao. Advokati su me zvali i tražili mi punomoćje za podnošenje krivične prijave. Razmisliću i odlučiću da li ću to da uradim... - rekao je Orić za sarajevsku televiziju.

Istovremeno, 'kosovski vicepremijer' Enver Hodžaj izjavio je za zagrebački 'Večernji list' da je u Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije.
- Srbija je faktor destabilizacije u regionu i na to se mora reagovati - poručio je Hodžaj.

Informer

Enver Hodžaj

Naši izvori kažu da sve ovo jeste sinhronizovani udar na Srbiju.
- Treba biti mnogo glup i naivan pa poverovati da su takse od 100 odsto koje je uvela Priština otvoreno stvaranje antisrpskog pakta u celom regionu, hapšenje Srba u Crnoj Gori i oslobađanje Nasera Orića događaji koji su se sasvim slučajno desili jedan za drugim. Pre će biti da je to organizovana i sinhronizovana akcija Zapada kako bi Srbiju naterali da popusti i prizna Kosovo. Moćnici u SAD i EU postaju sve nestrpljiviji zbog upornosti Beograda da sačuva svoje nacionalne interese. Izgleda da su sada krenuli da igraju grubo... - objašnjava Informerov izvor.

I ministar policije Nebojša Stefanović kaže da Orićevo oslobađanje nije slučajno i da je sve pažljivo tempirano.
- Svi su se udružili protiv Srbije kada su videli da naša zemlja postaje međunarodno uticajnija i da može da postiže pobede. Zvaničnicima u EU ne smeta ideja o stvaranju 'velike Albanije', baš kao ni Orićevo oslobađanje. Zapad dozvoljava da Albanci sa Kosova otvoreno prete, upadaju sa dugim cevima na sever i iživljavaju se nad Srbima u pokrajini, što je užasno. Isto je i sa Orićem.... - upozorava Stefanović.

Informer

Naser Orić

Srbi su žrtva

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da se oslobađanje Orića i Hodžajeve izjave nisu slučajno desili u isto vreme.
- Ta vrsta slučajnosti ne postoji u politici. Srbija je žrtva pokušaja da se njen narod na Kosovu zgazi, da se srpski narod u regionu obespravi i ponizi. Pažljivo posmatramo sve aktivnosti onih koji žele haos u regionu. Država će umeti da zaštiti svoj narod... - podvlači Đurić.
 

(UŽIVO) VUČIĆ: Rušite me na ulici koliko hoćete, ali nećemo priznati Kosovo i pristati na ucene!

Dodik: Potvrda antisrpske politike


Član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da je izjava Hodžaja potvrda antisrpske politike u regionu.
- Antisrpski front postoji odavno. Jasno je da su Srbi drugim narodima kroz oslobodilačke borbe davali slobodu, a sada, dok se samoproglašena, nepriznata država Kosovo bavi ujedinjavanjem s Albanijom, oni sebi daju za pravo da Srbima drže predavanje - ističe Dodik.

Tagovi: