05.12.2018.

22:25

Foto:

Vesti

ĐILAS I BOŠKO HOĆE KRV! Dok Šiptari prete ratom, opozicija sprema HAOS U SRBIJI!

U trenutku dok se Srbija suočava sa najvećom krizom na Kosovu, dok Šiptari otvoreno prete novim ratom i etničkim čišćenjem, lideri takozvane srpske opozicije pripremaju proteste na ulicama Beograda po ugledu na krvave nemire u Parizu!

Lider Saveza za Srbiju tajkun Dragan Đilas pozvao je građane da izađu na ulice u subotu 8. decembra i da se na 'vanstranačkim protestima' suprotstave vlasti. Istovremeno, njegov koalicioni partner Boško Obradović prizvao je krvavi 'francuski scenario' tako što se u Skupštini pojavio u žutom prsluku, simbolu protesta u Parizu.

Glavni finansijer

Lideri opozicije, očigledno, žele da i u srpskoj prestonici dođe do nemira i prolivanja krvi po ugledu na demonstracije u Parizu, tokom kojih je prethodnih nedelja povređeno više od 130 ljudi, a na javnim objektima je napravljena šteta koja se meri milionima evra!

Dragan Đilas je najavio 'nestranačke i nepolitičke proteste' (!?!), iako je sasvim jasno da je upravo on njihov glavni organizator i finansijer.
- U Beogradu će u subotu 8. decembra u 18 sati biti održana protestna šetnja u okviru kampanje 'Stop krvavim košuljama', ali bez stranačkih obeležja i političkih govora. Šetnja će krenuti ispred Filozofskog fakulteta, do Skupštine i zgrade Radio-televizije Srbije - najavio je Đilas, koji nije objasnio kako to on kao lider opozicije organizuje 'nestranačke i nepolitičke' proteste!?!

ALEKSANDAR MARTINOVIĆ
ŠEF POSLANIKA SNS

Nema većeg preletačevića od Obradovića. Nijedan "žuti poslanik" nije obukao žuti prsluk, nego je Boško naprasno požuteo da pokaže da je veći demokrata i veći đilasovac čak i od samog Đilasa.

Da vođe opozicije priželjkuju da padne krv u Beogradu, potvrdio je i Đilasov koalicioni partner, lider 'Dveri' Boško Obradović.

"Protest u Narodnoj skupštini zbog cene goriva u Srbiji! Makron mora da razgovara i izađe u susret onima koji su zapalili pola Pariza, a naša vlast kažnjava ljude koji su mirno protestovali zbog pljačke na ceni goriva. Zato subota, 8. decembar u 18 časova - svi na protest u Beogradu!", napisao je Obradović na Tviteru i objavio svoju fotografiju u žutom prsluku.

Na nasilne demonstracije prošlog vikenda je, podsetimo, pozvao i glumac Sergej Trifunović.
- Ja nemam šta više da vam pričam, dragi prijatelji, zemljaci, braćo - na ulice! Ništa vam drugo ne mogu reći osim - na ulice! Kako je ono govorio Gandi: 'Prvo vas ignorišu, pa vam se smeju, onda se bore protiv vas i na kraju - pobedite.' Na ulice" - izjavio je Trifunović, koji je predsednika Srbije nazvao 'govnetom'!?!

JE*EŠ KOSOVO, JE*EŠ DRŽAVU, ĐILASA ZANIMA SAMO NJEGOV BIZNIS I NJEGOV KEŠ! Nisu uspeli da otmu Prvu i O2TV pa sad vode hajku!

NEBOJŠA KRSTIĆ
ANALITIČAR

Javite Makronu ko je oštetio Trijumfalnu kapiju za milion evra.

Komentarišući agresivne planove i pretnje opozicije, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je očigledno da su oni inspirisani krvavim događajima u Parizu.
- Opozicija je, međutim, previdela da Pariz i Beograd nisu isto. Srbija je danas politički stabilna, a vlast legitimna, dok je Obradović samo nepopularni politički provokator, a Đilas tajkun koji se obogatio dok je bio na vlasti. Srbija je demokratska zemlja i oni će, naravno, moći mirno da protestuju... Politički je, međutim, potpuno neodgovorno organizovati demonstracije u trenutku kada se Srbi na Kosmetu bore za opstanak! Ovaj protest se uklapa u Haradinajev scenario o rušenju vlasti u Srbiji - upozorio je Stanković.

Za tuču spremni

Na plan Đilasa i njegovih saradnika da izazovu krvave nemire u Srbiji upozoravaju i iz Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.
"Pošto bi Obradović da, po uzoru na Pariz, gori Beograd i da se građani tuku sa policijom, da se pljačkaju prodavnice i pale automobili, pozivamo ga da najpre zapali Đilasove džipove, Jeremićeve limuzine i na kraju svoja kola, a tek onda da pređe na paljenje automobila građana Srbije", saopštili su iz PS.
 

Haos u Francuskoj u brojkama

* Oko 5.000 učesnika protesta
* 120 spaljenih automobila
* milion evra štete samo na Trijumfalnoj kapiji
* 133 povređena učesnika, od čega 23 policajca
* 420 uhapšenih demonstranata

ĐILASOVCI POČELI DA BIJU! PRETUČENA KANDIDATKINJA SNS U LUČANIMA - Napao je mučki s leđa, mlatio pesnicama i pretio ubistvom!

Tagovi: