08.12.2018.

19:16

Foto:

Vesti

POTPUNI FIJASKO OPOZICIONOG PROTESTA! Jedva skupili 2.500 ljudi, PA SE JOŠ U BESU I MEĐUSOBNO POSVAĐALI!

Uprkos bombastičnim medijskim najavama i angažovanju "građanskih veličina" kao što su Mirjana Karanović, Duško Vujošević i braća Trifunović, opozicioni skup Dragana Đilasa, Boška Obradovića i njihovih pajtaša je - spektakularno propao.

Na platou kod Studentskog trga u Beogradu okupilo se jedva između 2.000 i 2.500 ljudi, a od toga je njih oko 650, sa 12 autobusa, došlo iz unutrašnjnosti, najviše iz Kraljeva.

Oni su bili potpuno šokirani kada su videli koliko ih je "saboraca" sačekalo u Beogradu, jer im je bilo obećano da će na protestu biti najmanje 10.000 Beograđana. Jer, ideja lidera takozvane opozicije bila je da se tih desetak hiljada pomoću montiranih snimaka prikaže kao 30.000 ljudi i da se pošalje poruka o "moćnoj" opozicionoj sili.

Informer

Potpuno razočarane  pristalice iz unutrašnjosti organizatori su jedva nagovorili da odmah ne sednu nazad u autobuse i vrate se kući.

ĐILAS PLAĆA I ORGANIZUJE 'GRAĐANSKE PROTESTE'! Takozvana opozicija HOĆE DA NA SILU OTME VLAST U SRBIJI!

Ali to nije sve. Svađe i čarke među okupljenima počele su takoreći odmah. S obzirom na to da su skupljeni s koca i konopca i sa potpuno različitim političlkim stavovima, skandiranje "Bando crvena" izvalo je negodovanje pristalica levičarske opcije, dok su pokušaj vređanja predsednika Srbije, skandiranjem "Vučiću, pederu", izviždale pristalice LGBT opcije.

Informer

Kako saznajemo, i lideri opozicije zakačili su se međusobno se optužujući za fijasko, još jedan u dugačkom nizu, novi dokaz da im njihove tajkunske pare ništa ne vrede kad ih narod neće.

Sve u svemu, da nisu tužni, bili bi smešni.

Tagovi: