09.12.2018.

16:12

Foto:

Vesti

STUDIO B osudio napade na njihovu novinarku Barbaru Životić!

 

"Posle direktnog uključenja u emisiju Panorama, naša novinarka na društvenim mrežama postala je meta najprimitivnijih napada opozicionih predstavnika i simpatizera, uz korišćenje najstrašnijih uvreda, ali i direktnih pretnji po fizičku bezbednost nje i njene porodice", navodi se u saopštenju Studija B.

Ta televizija pita da li novinari u Srbiji, koji kritički izveštavaju o opoziciji, treba da se boje za svoju i bezbednost svojih porodica, kao i da li je zabranjeno reći da je opozicioni protest o nasilju licemeran i sme li novinar u Srbiji imati stav.

BARBARA UĆUTKALA HEJTERE KOJI SU JE PROSTAČKI VREĐALI: Želim da o vašim ćerkama i deci niko nešto slično ne izgovori!

Ta televizija je od novinarskih udruženja zatražila i da se izjasne da li u Srbiji novinari imaju pravo da rade svoj posao, ili će to biti dozvoljeno samo onima koji, kako se navodi, podržavaju Đilasa, Obradovića, Jeremića i njima slične.

Studio B je naveo i da će nastaviti da izveštava "slobodno i bez straha, za razliku od vremena kad je Dragan Đilas sejao strah po našoj televiziji i radiju i kontrolisao svaku izgovorenu reč".

Izveštavanje novinarke Barbare Životić sa sinoćnjeg protesta dela opozicije u Beogradu izavalo je pažnju javnosti, kao i negativne reakcije na društvenim mrežama.

Tagovi: