11.12.2018.

12:11

Foto:

Vesti

ĐILAS NAREDIO SERGEJU DA VREĐA I PRETI! Hoće tako da naprave haos u Srbiji!

 

Kako otkrivaju naši izvori iz neposrednog Đilasovog okruženja, tajkun smatra da je sada potrebno "radikalno udariti po vučićevcima" ne bi li se tako napravio haos u Srbiji.

- Đilas je lično od Sergeja tražio da udari po Ivani na isti način na koji je prošle nedelje napao Maju Gojković. Njegov plan je da do subote i novog protesta dovede atmosferu do usijanja, da maksimalno mobiliše svoje pristalice ne bi li ih na ulice izašlo što više - prenosi naš izvor.

RASPALA NARKOMANČINA OPET VREĐA ŽENE! Sergej Trifunović i direktorku Studija B nazvao FUKSOM!

I baš zato, kako saznajemo, i Sergej Trifunović i ostali Đilasovi izvođači prljavih poslova u narednim danima napadaće i predsednika Aleksandra Vučića i sve oko njega, i to na najprljavije i najprizemnije načine.

Podsetimo, Đilasov plaćenik, samozvani vođa propalih takozvanih "građanskih protesta" Sergej Trifunović, nastavio je da prostački vređa žene! Posle predsednice Skupštine Maje Gojković, Trifunović se okomio na direktorku i glavnu urednicu Studija B Ivanu Vučićević koju je uz brojne psovke takođe nazvao FUKSOM!

- Auu... pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali, a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 0605******. Rado ću doći da vam se najebem milosne majke - napisao je pomahnitali Trifunović.

Tagovi: