23.12.2018.

12:02

Foto:

Vesti

PS: Prestanite da lažete, bilo je manje od 5.000 na protestu

 

Ta stranka ocenjuje i da su Ðilasovi i Šolakovi mediji nezavisni samo kada je u pitanju njihova država i kada je u pitanju istina, ali kada je u pitanju Dragan Ðilas i njegovi interesi, "onda su itekako zavisni".

"Mediji Dragana Ðilasa su napadali, vređali i omalovažavali novinarku Barbaru Životić sa Studia B kako izveštava, a upravo su oni lažovi kakve Srbija ne pamti", ukazuje PS.

Pošto mediji Dragana Ðilasa izveštavaju da je na protestu bilo 40.000 ljudi, PS traži da pokažu mesto gde hoće da svi izbroje koliko ih je stvarno bilo.

"Pošto Ðilasovi i Šolakovi mediji vole da snimaju proteste samo u pokretu, stanite na jednom mestu, pa da svi vide da vas nema ni 5.000, a dovozili ste ljude autobusima iz cele Srbije", navodi PS u saopštenju.

"Prestanite da lažete i hajde da se stvarno prebrojite, istina je da vas je bilo manje od 5. 000 i istina je da ste dovlačili ljude iz svih krajeva Srbije", poručio je PS u saopštenju.

Kako kažu, "dosovci" i ostali mrzitelji su se smejali Barbarinom izveštavanju, a ona je za Šolakove i Ðilasove medije Pulicer.

"Jedini protesti u svetu na kojima nasilnici protestuju protiv nasilja ostaće upamćeni i po lažima medija koji su od 5. 000 ljudi pravili 40. 000", zaključuje PS.

Tagovi: