29.12.2018.

12:19

Foto:

Vesti

VUČIĆ O PRLJAVOJ OPOZICIONOJ KAMPANJI: Kažem stadion, oni Pinoče, kad otvorim bolnicu - valjda Mengele?!

Na pitanje novinara u Vranju o izborima, on kaže:

- Izbora nema, jer neki grade da bi nešto ostalo iza njih, a na narodu da je kaže da li to poštuje... Ja sam ponosan jer sam ovde video ljude koji su vredni, pristojni i koji u obraćanju svojim političkim protivnicima ne moraju bar da psuju, za razliku od drugih. Ti drugi neka psuju.... Mi samo želimo političku borbu, da im kažemo šta mislimo o njihvom radu - rekao je on. 

Osvrnuo se i na uvredljive političke poruke, poput karikature Dušana Petričića sa naslovne strane NIN-a:

- Naučio sam da, kada kažem da izgradimo stadione, oni kažu da sam ja Pinoče. Valjda danas kad sam otvorio bolnicu, onda bi trebalo da budem Mengele... Šta ja na to da odgovorim, šta na to da kažem i šta još da uradim... - rekao je Vučić.

ŽUTA BANDA LUĐA NEGO IKAD! Vučića porede sa Pinočeom jer hoće da gradi stadione!?!

O zahtevima opozicije za izbore kaže da to od njih zavisi.

- Ako hoće imaće ih, ako ne, idemo na redovne izbore, ali rezultat će biti isti - ljudi neće da se vraćaju u nerad, javašluk, lopovluk, neogovornost, već da vide da je Srbija na dobrom putu - kaže on.

Upitan kako komentariše da opozicija na protestima svaki put izlazi sa novim zahtevima, i zaboravi na one ispunjene, Vučić je novinarima rekao da se mnogo ozbiljno i studiozno bave „glupostima ?ilasa, Jeremića, Stefanovića, i onog fašiste".

- Ja pojma nemam šta oni hoće. Njih da slušam šta hoće neću nikada. Narod mogu da slušam. Šta god oni (opozicija) traže znam da je uvek nešto što za krajnji cilj ima da opljačkaju Srbiju. Narod šta kaže i traži uvek ću pažljivo slušati - rekao je on.

Tagovi: