04.01.2019.

12:22

Foto:

Vesti

ĐILAS OPET PRETI INFORMERU! JE LI, TAJKUN A ŠTA SMO TO SLAGALI?

 

- Javno obećavam da nazivanje narkomanima i šiptarskim aktivistima Jelene, Aleksandra i Martina, troje mladih koji su u NIN-u emotivno pričali o tome zašto su u protestu, nikada nećemo oprostiti ni Vučiću ni njegovim Informerima, Telegrafima, Pinkovima... - zapretio je Đilas na Tviteru, ali ovog puta nije naglasio da li planira da nas bije, hapsi ili nešto drugo.

A šta je to Informer napisao za "koordinatorku" protesta Jelenu Anosonović, a da nije tačno?

- Je l' Jelena Anosonović bila kandidat za odbornika na listi "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju", kao član Levice Srbije - JESTE!

- Je l' Jelena Anosonović oktobra 2016. godine bila učesnik OEBS-ove "Akademije za dijalog" zajedno sa studentima iz Prištine na kojoj je promovisano nezavisno Kosovo - JESTE!

- Je l' Jelena Anosonović bila jedan od organizatora protesta "Stop diktaturi" posle predsedničkih izbora u proleće 2017. godine - JESTE!

Dakle, Đilas opet preti jer mu se ne dopada istina o kojoj pišemo. Opet bi da kontroliše medije kao što je to činio dok je bio na vlasti, a NUNS, UNS i druga novinarska udruženja ćute.

A zamislite šta bi se desilo da je kojim slučajem predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapretio nekom od opozicionih medija - digla bi se i kuka i motika. Ovako, to je samo Informer, pa Đilas može da preti do mile volje i nikom ništa.

Tagovi: