04.01.2019.

22:11

Foto:

Vesti

POKRET SOCIJALISTA: Jeremić najmanje pozvan da govori o KiM, relaciji Srbije i Republike Srpske!

- Za vreme vlasti DOS-a i Vuka Jeremića, Crna Gora je proglasila nezavisnost, Srbija i Republika Srpska do dolaska (Aleksandra) Vučića na vlast nisu imale ni jednu zajedničku obeleženu manifestaciju, jer u Srbiji pod dosovskim režimom nisu smeli da se obeležavaju bitni datumi za srpski narod, a još manje dani stradanja i patnje Srba sa obe strane Drine - kaže se u saopštenju.

PS navodi da Jeremić, kao neko ko je lično stvorio granicu između Srba i Srba, kao neko ko se zalaže za nezavisno i celovito Kosovo, "treba da ćuti i da prekine da svojim lažima vređa inteligenciju srpskog naroda". 

- Jeremićevi rezultati rada za Srbe su da je uspeo da pronađe opravdanje za nezavisnost Kosova, da je slagao Rusiju u UN, da je izbacio UNMIK, a uveo Euleks, da je svojim glupim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde skoro potvrdio lažnu državu Kosovo - kaže se u saopštenju.

Jeremić je toliko mnogo učinio za Srbe da mu se, kako se napominje, Hašim Tači i dan danas zahvaljuje na tome.

PS ističe da je Srbija danas odgovorna država koja ima najbolje moguće odnose sa Republikom Srpskom i dok je Vučić na vlasti Srbija će brinuti o svim Srbima i na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj.

- Umesto što svaki dan iznosi laži o Aleksandru Vučiću i Srbiji, neka bolje odgovori građanima Srbije koliko je i za šta od svetskog lopova Patrika Hoa dobio milione i za šta ga je tačno platila katarska ambasada sa računa u Berlinu i šta se od njega očekuje za uzvrat ?- zaključuje Pokret socijalista.

Tagovi: