11.01.2019.

19:31 >> 19:34

Foto:

Vesti

AMERIČKA DUBOKA DRŽAVA U PARANOJI, VUČIĆ I PUTIN IM NE DAJU MIRA! Košmari zbog Velike Srbije i Velike Rusije!

Kako bi Srbija postala kredibilan kandidat za članstvo u EU i pozitivan faktor za stabilnost regiona moraće da se odvoji od propagandnog aparata Moskve i njenih korumpiranih ekonomskih pipaka", kazao je Bugajski za podgoričku Pobjedu.

On je dodao da se Srbija posmatra u Moskvi kao ruska ispostava koja može intervenisati u nekoliko susednih država, naročito u onima u kojima živi znatna srpska manjina.

(VIDEO) MOSKVA TRAŽI OD JAPANA DA PRIZNA REZULTATE II SVETSKOG RATA: Rusija neće dati Kurile Tokiju?!

- Nažalost, vlada u Beogradu često igra po ruskim notama upornim napadima na crnogorsku vladu ili daje podršku strankama i političarima koji žele da ugroze nezavisnost Crne Gore - rekao je on.

Prema njegovim rečima, režim Vladimira Putina će nastaviti da destabilizuje Balkansko poluostrvo promovisanjem radikalnog nacionalizma, etničkog konflikta, političke polarizacije i ekonomske korupcije.

DODIK: UZVRATIĆEMO HRVATIMA! Zagreb će tek sad poludeti, a SARAJEVO I ZAPAD MU OVO NEĆE OPROSTITI!

- Njegov cilj je da podeli Evropu i podrije američki uticaj kako bi stekao stratešku i ekonomsku korist za širenje Rusije. Nedavno je podržao nacionalističku opoziciju koja je protiv sporazuma o imenu između Grčke i Makedonije kako bi sprečio ulazak Skoplja u NATO. Moskva će nastaviti da podstiče srpski nacionalizam prema Crnoj Gori i da daje podršku grupama koje nastoje da podriju i zbace demokratski izabranu vladu. Kroz rad u okviru NATO, Crna Gora sada ima priliku da iskoreni poguban ruski uticaj i uspostavi zajednički front protiv subverzija Kremlja -  kazao je Bugajski.

Tagovi: