12.01.2019.

12:04

Foto:

Vesti

BOŠKOV PAJTAŠ SLEP KOD OČIJU ILI NEŠTO JOŠ GORE: Nasilje u porodici ne postoji, U SRBIJI NIKO NE DIRA ŽENE!

Naime, Boškićev pajtaš Vladislav Đorđević javno je napisao na svom tviter nalogu da "nasilje u porodici ne postoji, da u Srbiji niko ne dira žene i da su one često bolje plaćene od muškaraca"!?!

Informer

Dakle, upravo oni koji su poznati po nasilju nad ženama, a u poslednje vreme i bliskom druženju s gej populacijom, smatraju da nasilja nad ženama u Srbiji nema! A prema zvaničnim podacija, od 1. januara do 25. novembra prošle godine zbog nasilja u porodici izrečeno je ukupno 23.118 hitnih mera, od čega oko 7.000 privremenog udaljenja počinioca iz stana! Pritom, u 93 odsto slučajeva zločin počine muškarci, a najčešće su to bivši i sadašnji partneri, a svaka treća ubijena žena je tražila pomoć, a niko nijereagovao!

MIRKOVIĆ: Obradovića su zbog nasilja nad ženama građani prepoznali kao fašistu!

I sad se Boškić i njegovi pajtaši prave slepi pred ovim činjenicama! A zašto? Pa to je sasvim jasno. Jer im ovakvo stanje sasvim odgovara, kako ne bi odgovarali za svoja dela.

OVO JE NAJČEŠČI SCENARIO PREMA KOJEM POČINJE NASILJE NAD ŽENAMA U SRBIJI: Gledaju ceo dan rijaliti, pa započnu svađu jer žena ima previše prijatelja na Fejsbuku! A ONDA JE UDARE...

Međutim, predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas drastično pooštravanje kaznenih mera, između ostalog i za nasilje u porodici. Pomislite šta bi se samo dogodilo da u nekom nemogućem scenariju Boškić i njegovi dođu na vlast. Verovatno bi ukinuli i pojam "nasilje u porodici", jer po njima - to ne postoji! Bolesno, zar ne?!

BOŠKO SE NE ODRIČE JURIŠNIKA NOGA! Čovek koji je poretio vešanjem Vučiću i Ani Brnabić OSTAJE ČLAN GLAVNOG ODBORA I POSLANIK DVERI!

Tagovi: