17.01.2019.

09:33 >> 09:42

Foto:

Vesti

RUSIJA I SRBIJA POTPISUJU NOVE UGOVORE O ORUŽJU: Nije reč o tenkovima! NATO I KOMŠIJE strahuju da je REČ O NEČEM MNOGO STRAŠNIJEM!

Radi se o zaključivanju novih ugovora, a ne realizaciji prethodnih sporazuma između vojnih ministarstava o isporuci ruskih oklopnih vozila iz arsenala ruske vojske, rekao je izvor agencije. 

On je podsetio da su se ministarstva odbrane dveju zemalja ranije dogovorila da se Srbiji isporuči 30 tenkova T-72S i 30 oklopnih vozila BRDM-2. Moskva je 2017. isporučila Beogradu šest lovaca MiG-29 vazdušno-kosmičkih snaga Rusije.

BRAĆO SRBI, NISTE SAMI! Snažna poruka predsednika PUTINA uoči posete Beogradu!

Poseta ruskog predsednika Srbiji planirana je za četvrtak. Pomoc´nik predsednika Rusije Jurij Ušakov saopštio je ranije novinarima da je pripremljeno više od 20 dokumenata koji c´e biti potpisani tokom posete, uključujuc´i i u oblasti energetike.

Pojedini mediji u regionu, ali i eksperti NATO strahuju da bio Srbija mogla da dobije oružje koje bi joj garantovalo neupitan status vojne sile na Balkanu, ali i šire.

Ističu da Srbija dobija novo oružje u trenutku kada su razgovori o KiM u ćorsokaku, ali i u svetlu informacija da su SAD spremne da prisile Albance na KiM na kompromis i dil sa Beogradom koji bi zadovoljio interese naše zemlje! 

Tagovi: