18.01.2019.

17:11

Foto:

Vesti

OVI SU KOMPLETNI IDIOTI! Đilas naredio svima u Savezu: RUSIJU MORAMO DA PREDSTAVIMO KAO NEBITNU ZEMLJU! A onda se "upecao" Janko Veselinović!

Njima je ovaj događaj došao kao so na ranu. Zato je tajkun predvodnik SzS Dragan Đilas, jedući se od muke, izdao naređenje svima u Savezu: MORAMO DA PREDSTAVIMO RUSIJU KAO NEBITNU ZEMLJU! 

Znajući da je to u domenu nemoguće misije, neki su se odmah uhvatili za glavu ne znajući šta da urade, ali je bilo i onih koji su odmah "postupili po naređenju" i - ispali teške budale. 

Tako je Đikijev jurišnik Janko Veselinović, želeći da se umili gazdi, odmah objavio debelu laž na Twiteru o broju stanovnika Rusije, u nameri da, po naređenju, umanji značaj ove moćne države. 

On je stvarno našao "najgenijalniji” način.

- Pa Rusa nema više od 140 miliona, a to je nebitan broj! - napisao je nesrećni Janko, nesvestan da je ne samo slagao, već je ispao i glup.

Naime na tabeli kojom je hteo da obraduje gazdu Đikija, lepo piše da je podatak iz 1990. godine. Dakle od pre 30 godina! A to nije sve. Možete li da zamislite da je 140 miliona stanovnika za nekog "nebitan broj"?! I da je deveta zemlja po broju stanovnika na svetu. I PRVA po veličini! Stvarno nebitno!

Pre bismo rekli da je ovde neko drugi nebitan.

(FOTO) OVDE IMA VIŠE OD 125.000 LJUDI! Žuti hejteri, ako ne verujete prebrojte sami!

Tagovi: