23.01.2019.

11:29

Foto:

Vesti

PAVLOVIĆ: Govor mržnje mora da prestane

 

U izjavi za Tanjug navela je da je iznenađena što se svakodnevno susrećemo s rečnikom mržnje i ružnim rečima upućenim ženama i dodala da je Trifunović, uvredivši novinarku Srpskog telegrafa Ivanu Žigić, uvredio sve nas.

- Mi se trudimo da pomognemo žene preduzetnice, da pomognemo žene koje svojim radom i trudom doprinose društvu, modernoj Srbiji, svojim porodicama, svojoj deci i svaki put smo iznenađene i zbunjene da čujemo nešto negativno. Svi mi imamo i majke, i ćerke i sestre i dokle više ćemo da slušamo nešto negativno na račun žena - pita se Pavlović.

Poručuje da bi svi trebalo da se zapitamo šta je osnova naše porodice, društva i šta je lepo ponašanje, ako smo zaboravili.

- Govor mržnje, neprikladan govor mora da prestane, posebno od ljudi koji bi trebalo da budu uzor našeg društva, a tu mislim i na ugledne privrednike, na javne ličnosti iz sveta estrade, medija, glumce. Mi se divimo našim glumcima, umetnicima i pevačima, ali naša deca ne treba da slušaju ružne reči na račun žena - istakla je Pavlović.

Dodala je da se Sekcija za žensko preduzetništvo PKS trudi da svojim radom, uticajem i medijskim pojavljivanjem pomogne da naše društvo bude i ostane moderna, napredna Srbija koja će imati jednaku budućnost, prikladan rečnik i lep uticaj na naše potomstvo.

Tagovi: