25.01.2019.

18:05

Foto:

Vesti

ŠEF ODBORNIČKE GRUPE SNS MIRKOVIĆ: Po programu koji nudi Đilasov savez, doživeće još ubedljivi poraz!

Navodeći da po programu koji su danas ponudili, a koji se, kaže, svodi na to da sve koji misle drugačije treba vešati ili zatvoriti u logor, Mirković kaže da će na sledećim izborima, kad god budu održani, doživeti još ubedljiviji poraz.

U saopštenju za medije on podseća da je reč o ljudima koji su poznati po nadimku 20%, "jer su toliko procenata uzimali za sebe od svake finansijske transakcije, koji su gradu Beogradu ostavili dug od 1,2 milijarde evra, a koji je prepolovila ova gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom, koji su roditeljima duplo naplaćivali vrtiće i na taj način oštetili 15.000 porodica...". 

Šta o njima i njihovoj vlasti misle građani, najbolje su pokazali rezultati izbora na kojima su bili ubedljivo poraženi, naveo je Mirković i dodao da niko kome je istinski stalo do Beograda i Srbije neće i ne želi da glasa za politiku pretnji, mržnje i nasilja za koju se zalažu Ðilas, Jeremić, Obradović i Trifunović.

Predstavnici opozicionog bloka oko Saveza za Srbiju nisu danas formulisali odgovor na zahteve koji su im upućeni sa poslednjeg protesta u Beogradu, prošle subote.

Dogovoreno je samo da se razgovori nastave, a u saopštenju Dveri se navodi da će sa platformom u odgovoru na zahteve protesta izaći "u narednom periodu".
 

ĐILASOV SAVEZ HOĆE DA PRAVI "UGOVOR S NARODOM", KAO DINKIĆ NEKAD, DA MOŽE NESMETANO DA PLJAČKA SRBIJU!

Tagovi: