30.01.2019.

14:25

Foto:

Vesti

VESIĆ: Atmosfera linča koju stvara SZS - povod za napade!

 

- Najostrije osuđujem vandalski čin, unistavanje licne imovine, auotmobila, koji pripada narodnom poslaniku Srbislavu Filipoviću. Nažalost, vandalizam, koji je osim materijalne stete mogao dobiti i tragične psoledice, jer se u kolima u momentu razbijanja mogao nalaziti i Filipović, ili neko od članova njegove porodice, uopste me ne iznenađuje - kaže on.

Atmosfera linča koju već godinu dana kreiraju pripadnici Ðilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog Saveza upravo daje povod pojedincima da fizicki nasrću na novinarke, na narodne poslanike, na sve one koji drugačije misle, ocenjuje Vesić.

- Zgrožen sam ovim činom, nadam se da će vinovnici biti otkriveni i po zakonu kažnjeni, ali ono što me brine jesu inspiratori, koje očigledno ništa ne može zaustaviti u nameri da se fizicki obračunavaju sa svima koji se usude da zastupaju drugačije stavove od njihovih - zaključio je Vesić.

Juče je razlupan automobil narodnog poslanika Srbislava Filipovića, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi sa porodicom, u beogradskoj opštini Stari grad, a Filipović je u izjavi za tanjug rekao da jetaj čin napad na njega i njegovu porodicu - suprugu i dvoje maloletne dece.

Tagovi: