30.01.2019.

23:49

Foto:

Vesti

LIDER RADIKALA UPOZORAVA NA OPASNE PLANOVE! ŠEŠELJ: Zapad traži vođu za PUČ U SRBIJI!

Šef radikala kaže da protesti opozicije podsećaju na scenarije viđene u takozvanim obojenim revolucijama, gde zapadne sile izazivaju haos i prolivaju krv na ulicama nepodobnih zemalja.
 

- Onim što se sada dešava na ulicama Beograda rukovode direktno zapadne ambasade. Bilo bi to još mnogo agresivnije da su uspeli da nađu novog, jakog vođu. Međutim, još ne mogu da pronađu pravog čoveka. Ovi koji se trenutno pojavljuju mnogo su kompromitovani - kaže Šešelj za Informer.

Prema njegovim rečima, srpski narod je godinama unazad doživljavao tragedije i zato mora dobro da prati ono što se poslednjih dana dešava u Venecueli.

- Sa narodom Venecuele povezuju nas naši zajednički neprijatelji koji su razbili jugoslovensku državu. A to su zapadne sile. Pocepale su srpski narod u više država, 1999. godine bombardovale Srbiju, a 2000. godine izazvale su mafijaški puč. Sve najgore kriminalce i izdajnike upregli su u svoja kola i pučem došli na vlast. Punih 12 godina trajala je ta mafijaška vlast i skoro uništila Srbiju - upozorava Šešelj.
 

Tagovi: