02.02.2019.

22:43

Foto:

Vesti

DVERI SU NACISTI, NISMO U KOALICIJI?! Brutalne prozivke i napad DS na Boškićevu kombi stranku - OPOZICIJA U KANALU, KRENULI JEDNI NA DRUGE!

Čomić je odgovorila na tvit zvanične stranice Dveri, istakavši da pristalice te političke organizacije gaje ideje nacional-socijalizma i da njihova uverenja nemaju veze sa demokratijom.

Informer

Ubrzo ju je jedan od korisnika ove društvene mreže podsetio da su DS i Dveri koalicioni partneri, na šta mu je Čomić odgovorila da "DS nije i ne može biti u kolaciji sa pristalicama nacional-socijalizma", iako je jasno da su obe ove stranke u Savezu za Srbiju.

Informer

Nacional-socijalizam (nacizam) je pokret u Nemačkoj koji je iniciran 1920. godine činom organizacije Nacionalsocijalističke nemačke radničke stranke (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei).

Pokret je kulminirao stvaranjem Trećeg Rajha, totalitarne države koju je od 1933. do 1945. vodio diktator Adolf Hitler.

(FOTO) ĐILASOVCI KAO NACISTI, POSTAVILI VEŠALA NA TERAZIJAMA! Lideri opozicije hoće da UBIJAJU LJUDE! Građani U POTPUNOM ŠOKU!

 

(VIDEO) ĐILASOVCI NAPALI MARKSISTE NA PROTESTU! Lider opozicije im prošli put psovao majku, a sada krenuo i u FIZIČKI OBRAČUN!

Tagovi: