10.02.2019.

13:43

Foto:

Vesti

ČEDA: Nisam za Legijine ortake i propale desničare!


Srbija je, kazao je lider LDP za podgoričku Pobjedu, "podeljena zemlja" i dodao da je struja koja stoji uz predsednika Aleksandra Vučića i njegove poteze sada jaka, ali i da kod velikog broja ljudi postoji jedno "neartikulisano nezadovoljstvo".

Jovanović ocenjuje da će ovo biti "vruće proleće" u Srbiji, uz nadu da će ono ipak dati "''vetar u leđa'' nekom putu koji razumno sagledava naše opcije i odlučuje se za onu koja zatvara stvari i pušta nas da krenemo dalje".

On je, povodom protesta u Srbiji za podgoričku Pobjedu rekao da je dobro što su građani odlučili da iskažu svoje nezadovoljstvo i što mladi dižu glas, ali mu je, ističe, zanimljivo "bežanje od političkog establišmenta", i ideja protesta da se "etabliraju nekakva nova lica".

- Ja sam za nova lica. Ne za Legijine ortake, propale desničare i ljude koji u naš politički život unose konfuziju i pokušavaju da demonstriraju političke poslove kao lake i jednostavne, a sve nas demonizuju kao propale političare i lopove -  kazao je Jovanović i dodao da je nezadovoljstvo građana znak da vlast mora mnogo bolje da radi na sprovođenju politika koje su upravo glavni kamen temeljac evropske Srbije.

Jovanović ocenjuje da je ideja kampanje koju je Vučić započeo po Srbiji da "amortizuje građanske proteste i da se nosi sa nezadovoljstvom".

- Hajde da vidimo hoće li to biti iskren i dobar razgovor ili samo još jedna u nizu propuštenih šansi - rekao je lider LDP.

Tagovi: