10.02.2019.

14:29

Foto:

Vesti

(FOTO) HVALA VAM NA TOPLOJ DOBRODOŠLICI! Vučića u Vršcu dočekalo više od 3.000 građana!


Okupljenim građanima, od kojih su mnogi poželeli da se slikaju s predsednikom, Vučić je zahvalio na toploj dobrodošlici.

Informer

Daću sve od sebe da u Vršac dovedemo još jednog velikog investitora, poput ZTF u Pančevu, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima Vršca, koji su ga dočekali ispred školskog centra "Nikola Tesla".

- Autoputevi znače dolazak više investitora i Vršac će biti pogodnije i podobnije mesto za to. Osim Hemofarma i ulaganja u IT sektor, znam da je Vršcu potreban još jedan prozivodni pogon, još jedna fabrika i daću sve od sebe da sa prijateljima iz sveta i stvarajući još bolji investicioni ambijent dovedemo još jednog investitora u Vršac. Ljudi moraju da ostanu - poručio je on.

U nadi da ćemo moći da imamo još jednog investitora poput ZTF, na kojem nam je čestitala čak i nemačka kancelarka, verujem i nadam se da još jednu takvu fabriku u južni Banat možemo da dovedemo, a jedini grad koji može da ima toliko zaposlenih kao Pančevo je Vršac.

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic obišao je danas, u okviru kampanje "Buducnost Srbije", školski centar "Nikola Tesla" u Vršcu, u koju je u poslednjih pet godina uloženo 32 miliona dinara.

Veliki broj građana koji su ga dočekali nosili su osim srpskih zastava i plakate sa natpisim "Buducnost Vršca" i "Uz Aleksandra Vucica pristojna Srbija", "Vršac je uz Vučića", "Penzioneri su uz Vučića".

Informer

Informer

On je zahvalio garđanima što su ga u tolikom broju sačekali, što su podržali i njega ali i politiku pristojnosti i normalnosti koju sprovodi.

Ponovio je da se očekuje da do kraja ove godine budu završeni sve pripreme za brzu saobraćajnicu preko Vršca do rumusnke granice i da se potom krene sa izgradnjom tog puta.

- Uvek sam mislio da nekog možete da volite ili ne volite, ali rezultati su ti koji pokazuju da li ste uspešni ili ne - rekao je Vučić, navodeći da je pre nekoliko dana obišao Grdeličku klisuru gde se nalazi deo Koridora 10, da će uskoro biti otvoren put Obrenovac-Čačak.

Takođe, otkrio je da je doneta odluka, i da će to biti na Vladi u četvrtak, o vraćanju subvencija za gorivo poljioprivrednicima.

- Imaće veću podršku na narednom periodu - dodao je on.

Građanima je poručio da Srbija neće da se vraća onima koji su je opljačkali i razorili , kao ni prošlosti.

- Mnogi su se nasekirali gledajući sve one koji su skočili na našu zemlju misleći da je okrenu prošlosti. Srbija neće da se vraća onima koji su je opljačkali i razorili, onima koji joj nude vešala. Srbija hoće da bude zemlja budućnosti, nade. da se deca školuju i zaposle, imaju porodice i pristojno žive od svoje zarade - rekao je Vučić.

Informer

Građanima je zahvalio još jednom na podršci i na razumevanju da nije uvek lako voditi zemlju prisnutu spolja raznim pritiscima.

- Ali znam da ste ponosni, kao i da ti spolja više poštuju Srbiju, jer umemo da čuvamo svoju nezavisnost, slobodu i to da vi - građani Vršca, Srbije, odlučujete kakva će politika da se vodi a ne strane ambasade - istakao je Vučić.

Srbija mladosti, fabrika pobediće one koji žele da se vrate u prošlost.

Školski centar "Nikola Tesla" je srednja strucna škola ciji program obrazuje osam obrazovnih profila treceg i cetvrtog stepena u tri područja rada - mašinstva i obrada metala, ekonomija, pravo i administracija i elektrotehnika.

Tagovi: