10.02.2019.

14:37

Foto:

Vesti

(VIDEO) VUČIĆ O VIDOJKOVIĆU: Dva puta pojeo pljeskavicu ispred Pravnog, pa misli da može da vređa - I oni bi sutra da vode Srbiju?!

 

- Neću ništa više da komentarišem, da ne kažu opet da sam nekog vređao - rekao je Vučić, na pitanje novinara da prokomentariše to što su se opet na jučerašnjem prostetu pojavila vešala i pored osude od strane većeg dela javnosti.

Takođe, na pitanje da prokomentariše to što je juče na protestu pisac Marko Vidojković rekao da je Pravni fakultet "leglo neverovatnih smradova i ološa" i "leglo kriminala", Vučić je rekao da je šokiran i da su to neumesne i zastrašujuće tvrdnje.

- Šta da kažete? To je kada pored Pravnog fakulteta prolazite tako što ste dva puta pojeli pljeskavicu i uputili pogled ka fakultetu i toliko znate o Pravnom fakultetu, koliko zna gospodin Vidojković, onda možete sebi da dozvolite tako neumesne rečenice i neumesne i zastrašujuće tvrdnje da iznosite u javnost - rekao je Vučić.

OVAJ JE VEĆI BOLESNIK OD SERGEJA! Marko Vidojković profesore i studente Pravnog fakulteta nazvao ološem, smradovima i kretenima!

Naveo je da misli da su profesori i studenti na Pravnom fakulteti dobro razumeli o čemu se tu radi.

- Šta da kažete na to kada neko kaže da je Pravni fakultet najsmrdljiviji fakultet, gde su ološ i kriminalci, šta na to da kažete? I oni koji to kažu sutra treba da vode zemlju. Ponekad se šokirate, nemam komentar nije za komentarisati - rekao je Vučić.

Tagovi: